Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

ЕХИМУНО Х 60 ДЪВЧАЩИ ТАБЛ. SALUDBOX

  • Марка: HEALTHINA
  • Кат. номер:85295

 

ЕХИМУНО Х 60 ДЪВЧАЩИ ТАБЛ. SALUDBOX е хранителна добавка за укрепване на имунната система съдържаща бъз, ехинацея, прополис, витамин ц.

Подходящ за възрастни и деца над 4г. възраст.

38,00 лв. 33,00 лв.
Подробно описание +

 
ХАРАКТЕРИСТИКИ :
  • Укрепва имунната система
  • Поддържаща фитотерапевтична терапия при инфекции на горните пътища и настинки;
  • Помощно средство заедно с антибиотично лечение;
  • Помага за намаляване на дискомфорта в гърлото и възпалението на лигавицата.

 Бъз: Сред основните лечебни и полезни свойства на бъза са:
Имуностимулиращи свойства – Славата на дървото черен бъз, като един от най-мощните имуностимулатори, не е случайна.
Антиоксидантни свойства – Силните си антиоксидантни свойства черният бъз дължи на флавоноидите, които се съдържат в него. Те подпомагат работата на клетките и предотвратяват появата на клетъчни увреждания

ЕХИНАЦЕЯ: Мощен имуномодулатор, екстрактите от ехинацея имат имуномодулираща активност
чрез модулация на активирането на JNK, p38-MAPK и NF-κB пътища.
Биологично-активните вещества в състава на ехинацея са с отлично изразени антимикробни, антивирусни и имуностимулиращи ефекти. Доказано е, че те ускоряват възстановяването при настинка и грип, и значително намаляват риска от усложнения в състоянието. Те потискат различни възпалителни процеси в тялото, включително хронични възпалителни състояния (ревматоиден артрит), възпаления на очите и са много ефективни срещу инфекции като гингивит, инфекции на кръвта, гингивит и др.

ПРОПОЛИС: Прополиса „чудо на природата“ . Предполага се, че може да има антибактериални, противогъбични, антивирусни, противовъзпалителни, противоракови и други полезни свойства.

Витамин C допринася за нормалното функциониране на допринася за нормалното функциониране на имунната система и намалява чувството за умора.
Цинкът допринася за нормалното функциониране на имунната система

 

Състав:

 
Съставки: Витамин С (L-аскорбинова киселина), Екстракт от ехинацея (Echinacea purpurea (L.) Moench), цяло растение), Спирулина, екстракт от Прополис, естествен аромат, растително масло (кокосов орех), Цинк (цин­ков цитрат), Екстракт от бъз (Sambucus nigra L., плод), оцветител (Е 163); покриващ агент (карнаубски восък), ФОЗ (фрукто олигозахариди), вода; желиращ агент (пектин), подкислител (лимонена киселина), коректор на киселинността (тринатриев цитрат).
 
 
Витамин С 50 mg  63%
Цинк  3 mg  30%
Бъз (екстракт)  100 mg -
Ехинацея (екстракт)  200 mg -
 
Прополис (екстракт)
10 mg -
 
Хранителни вещества 2 дъвчащи таблетки* %ХРС**
 
 

Начина на употреба 

Препоръчителна дневна доза: Приемайте по 2 дъвчащи таблетки на ден, като ги дъвчете бавно и ги оставяйте да се разтопят в устата. Не преви­шава препоръчваната дневна доза.
Подходящ за възрастни и деца над 4г. възраст.
 
 
Хранителните добавки не трябва да се използват като заместители на разнообразното балансирано хранене или начин на живот здравословен живот. Прекомерната консумация може да причини чревен дискомфорт. Избягвайте употребата заедно с лекарства и други хранителни добавки на основата на фибри.
 
Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца. по-малки деца. Без ГМО. Партиден номер и за предпочитане да се кон­сумира преди: вижте опаковката.
 
 
 
 
Производител: Saludbox Lab, S.L.