Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

ДАЛА Вирал ден и нощ х 20 саше За енергия и имунитет

  • Марка: SEVEX PHARMA

ДАЛА Вирал х 20 саше За енергия и имунитет

  • За силен имунитет и антиоксидантна защита
  • Подпомага възстановяването (по време и след боледуване)
  • При умора и отпадналост
  • По-бързо и качествено усвояване от организма
  • Без захар и лактоза. Подходящ за диабетици
Подробно описание +

Дала Вирал е комбиниран продукт, който се състои от сашета „ВИРАЛ“ и сашета „Мелатонин“. Специално подбраните витамин С, витамин D и цинк допринасят за поддържане на нормалното функциониране на имунната система, предпазват клетките от оксидативен стрес и намаляват чувството на отпадналост и умора. Действието на витамин С се подпомага и от ефекта на включеният в състава на продукта – кверцетин. Кверцетинът е един от най-цените за здравето флавоноиди, който проявява широк спектър полезни свойства. В комбинация с витамин C, той подпомага усвояването на витамин C и действа в синергизъм с него, повишавайки ефективността на продукта. Цинкът е мощен антиоксидант. Под формата на бисглицинат, той се усвоява по-бързо и качествено в сравнение с други органични и неорганични форми.

Всяка съставка в Дала Вирал е специално избрана да бъде лесноусвоима и с висока бионаличност, което увеличава максимално позитивния ефект на витамините и микроелементите.

Мелатонинът е важна съставка в Дала Вирал. Специално разработената циркадна формула съдържа оптимално количество мелатонин (според изискванията на Регламент (ЕС) № 432/2012) за постигане на максимално бърз, сигурен и траен ефект. Сашетата „Мелатонин“ подпомагат цялостното възстановяване на организма, като осигуряват качествен сън и допринасят за съкращаване на времето за заспиване.

Комбинираният продукт Дала Вирал включва доказани съставки и е специално предназначен за хора, които искат да постигнат благоприятен ефект върху имунната си система, за да преминат по-лесно през вирусното заболяване и да постигнат по-бързо възстановяване. Продуктът е подходящ за прием целогодишно, особено през есенно-зимния сезон, когато съществува повишен риск от респираторни заболявания. От продукта могат да се възползват и хора, изложени на физическо и психическо натоварване, както и такива, които често страдат от изтощение и умора.

„ВИРАЛ“ сашета:

Съставки:

Съдържание за препоръчвана дневна доза
(1 саше/ден)

Референтни количества за прием* (1 саше/ден)

Витамин С (калциев-L-аскорбат)

500 mg

625%

Кверцетин

500 mg

**

Цинк (цинков бисглицинат)

15 mg

150%

Натурален витамин D(холекалциферол)

10 mg (400 IU)

200%

*Референтни количества за прием: (% RI), в съответствие с Регламент ЕС № 1169/2011
**не съществуват препоръки

Съставки (ВИРАЛ сашета): витамин С (калциев-L-аскорбат), кверцетин, цинк (цинков бисглицинат), натурален витамин D(холекалциферол), пълнител: малтодекстрин, стабилизатор: гума арабика, подсладители: сорбитол* и стевиол гликозиди, натурален ароматизант: лимон, регулатор на киселинността: лимонена киселина, антислепващ агент: силициев диоксид

*прекомерната консумация може да предизвика слабителен ефект

„Мелатонин“ сашета:

Съставки:

Съдържание за препоръчвана дневна доза
(1 саше Мелатонин/ден)

% Референтни количества за прием*
(1 саше Мелатонин/ден)

мелатонин (melatonin)

1 mg

**

*Референтни количества за прием: (% RI), в съответствие с Регламент ЕС № 1169/2011
**не съществуват препоръки

Съставки (Мелатонин сашета): мелатонин (melatonin)пълнител: малтодекстрин, подсладител: сорбитол*, натурално идентичен ароматизант: боровинка, натурален син оцветител: спирулина, регулатор на киселинността: лимонена киселина, антислепващ агент: силициев диоксид

*прекомерната консумация може да предизвика слабителен ефект

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА :

 

Едно „ВИРАЛ“ саше сутрин, преди закуска и едно „Мелатонин“ саше вечер, преди лягане. Съдържанието на всяко едно саше се изсипва в чаша вода със стайна температура и се разбърква до пълното му разтваряне. Подходящ за диабетици.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

 

Производител:ASCO PHARM-GERMANY  Произведено в ЕС за Севекс Фарма

 

ДАЛА Вирал DHALA Viral е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. За повече информация: вижте листовката.

Номер и дата на вписване в регистъра на БАБХ: Т222203245/23.08.2022