Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Имунактив + D3 Денк х 20 саше За енергия и имунитет

 • Марка: SEVEX PHARMA

Имунактив + D3 Денк х 20 саше За енергия и имунитет е хранителна добавка, подходяща за :

 • За профилактика, в подкрепа на имунната системa
 • За по-бързо възстановяване (по време и след боледуване)
 • Защитава клетките от оксидативен стрес
 • При умора и отпадналост
 • Лесен и удобен прием, подходящ за ежедневна употреба

НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН, ЗАХАР, ФРУКТОЗА, ЖЕЛАТИН.

ПОДХОДЯЩ ЗА ДИАБЕТИЦИ И ВЕГЕТАРИАНЦИ. 

С ВКУС НА ЛИМОН,

Подробно описание +

Имунактив + D3 Денк е висококачествена и лесноусвоима формула, която се грижи за защитните сили на организма, и ги подсилва с оптималната си комбинация от витамини и микроелементи. Поддържането на необходимите нива на витамин D, известен още като „слънчев витамин“, е изключително важно за организма, защото допринася за поддържане на нормалната функция на имунната и костната система. Витамин C, цинк и селен в комбинация подпомагат функцията на имунната система и действат като антиоксиданти, защитавайки клетките от оксидативен стрес. В допълнение, продуктът съдържа L-Хистидин – незаменима аминокиселина, която улеснява усвояването на цинка от организма. Микрогранулите в удобни сашета, се разтварят в устата за секунди и могат да бъдат приемани, без вода. В сравнение с таблетките и капсулите, сашетата се усвояват значително по-бързо. Имат приятен вкус на лимон и не съдържат захар, глутен, желатин, което ги прави подходящи за прием от диабетици и вегетарианци.
 
Имунактив + D3 Денк има комплексно действие и множество различни приложения. Създаден за хора, които искат да укрепят защитните сили на организма, той е подходящ за профилактика преди есенно-зимния период, по време на боледуване, при хронични заболявания или по време на бременност и кърмене. Дава допълнителна защита в забързаното ежедневие, като помага на тялото да се справи със стреса.
 
Специално подбраните микроелементи и витамини в имуноактивния комплекс имат доказано действие, но в комбинация помежду си взаимно подсилват своя ефект в подкрепа на имунитета. Имунактив + D3 Денк е бързо усвоима формула, която съдържа витамин D, витамин C, цинк, селен и L-хистидин.

 

 • Витамин D - допринася за поддържане на нормалната функция на имунната система1
 • Витамин C - допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора1, допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия1
 • Цинкът е основен и незаменим микроелемент за поддържане на нормалната функция на имунната система. 1Цинкът допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес1
 • Селен - допринася за нормалната функция на имунната система1, допринася за нормалната функция на щитовидната жлеза1
 • L-хистидин представлява незаменима /есенциална/ аминокиселина.L-Хистидинът подпомага усвояването и ефективния транспорт на цинка в кръвта.2

[1] EU Register on nutrition and health claims

[2] Schölmerich J, Freudemann A, Bioavailability of zinc from zinc-histidine complexes. I. Comparison with zinc sulfate in healthy men, Am J Clin Nutr. 1987 Jun;45(6):1480-6

 

 

Съставки:

Съдържание за препоръчвана дневна доза (1 саше/дневно)

% Референтни количества за прием*

Витамин D (холекалциферол)

25 μg

500%

Витамин C (L-аскорбинова киселина)

300 mg

375%

Цинк (цинков оксид)

10 mg

100%

L-Хистидин

50 mg

**

Селен (натриев селенит)

50 μg

91%

*Референтни количества за прием: (% RI), в съответствие с Регламент ЕС № 1169/2011
** не съществуват препоръки

Съставки: пълнител: сорбитол, L-аскорбинова киселина (витамин C), ацерола на прах (съдържа 17% витамин С), L-хистидин (2,5 %), антислепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини и трикалциев фосфат, цинков оксид, ароматизант: лимон, подсладители: сукралоза и неохесперидин, натриев селенит, царевично масло, модифицирано нишесте, захароза, малтодекстрин, антиоксиданти: натриев аскорбат и екстракти, богати на токоферол (от СОЯ), антислепващи агенти: силициев диоксид, холекалциферол (витамин D)

Начин на употреба:

Възрастни и юноши над 18 години: 1 саше дневно. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Съдържанието на сашето се изсипва директно върху езика. Микрогранулите се разтварят в устата за секунди и по този начин могат да бъдат приемани без течност.

 

Имунактив + D3 Денк / Immunactive + D3 Denk е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. За повече информация: вижте листовката.

Номер и дата на вписване в регистъра на БАБХ: Т222203472/13.09.2022

Производител: Denk Pharma GmbH