Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Заздравяване на косата и стимулиране на растежа й - Luxéol формула, 60 желирани таблетки с вкус на малина

 • Марка: LUXEOL
 • Кат. номер:337109 NTRV
В подкрепа нормалното състояние на космения фоликул и косата. Насърчава растежа на коса
Подробно описание +

Luxéol Gummies Force et Croissance / Luxéol За растеж и укрепване на косата, 60 желирани таблетки е хранителна добавка на френската компания Nutravalia. Продуктът подпомага нормалното състояние на косата и космения фоликул.

Luxéol Gummies Force et Croissance е хранителна добавка, която включва редица активни съставки, които поддържат здравето и красивия външен вид на косата.

Активни съставки

 • Рукола (Eruca sativa): Руколата е известна с богатото си съдържание на витамини и минерали, които подпомагат общото здраве на косата. Екстрактът може да осигури важни хранителни вещества, които са необходими за растежа и укрепването на косата.
 • Полски хвощ (Equisetum arvense): Полският хвощ е билка, известна с високото си съдържание на силиций, който е важен за укрепването на косъма. Този компонент поддържа структурата на косъма и подпомага растежа на косата.
 • Цинк: Цинкът е важен минерал, който участва в процесите на делене на клетките и подпомага здравето на косата като подпомага растежа и предпазва от косопад.
 • Витамин B6: Витамин B6 е важен за обмяната на аминокиселини, които са от съществено значение за растежа и здравето на косата.
 • Мед: Медта играе роля в производството на меланин - той е отговорен за придаването на цвят на косъма. Това хранително вещество подпомага здравето на скалпа и косъма.
 • Селен: Селенът е антиоксидант, който може да защити клетките от оксидативен стрес и подпомага общото здраве на косата.
 • Биотин: Биотинът, известен още като витамин H, е от съществено значение за здравето на косата, кожата и ноктите. Той подпомага растежа и поддържа здравословния вид на косата.

Съчетанието от тези активни съставки в Luxéol Gummies Force et Croissance предоставя комплексна подкрепа за косата и поддържа нейното здраве и оптимален растеж.

Предимства на Luxéol Gummies Force et Croissance:

 • Подпомага естествения растеж на косата: Продуктът е специално създаден, за да поддържа здравословния цикъл на растеж на косата.
 • Укрепва космения фоликул: Luxéol Gummies Force et Croissance допринася за укрепването на космения фоликул, което е от ключово значение за поддържането на здрава и силна коса.
 • Подпомага деленето на клетките: Витамин B6 и цинк участват в процесите на делене на клетките, подпомагайки растежа и здравето на косата.
 • Поддържа здравето на скалпа и косата: Съставките като мед и селен подпомагат общото здраве на скалпа и косата.
 • Антиоксидантна защита: Селенът предпазва клетките от оксидативен стрес, осигурявайки допълнителна защита за косата.
 • Поддържа здравето на косата, кожата и ноктите: Биотинът играе ключова роля в поддържането на здравето на косата, кожата и ноктите.
 • Комплексна подкрепа за косата: Съчетанието от разнообразни активни съставки предоставя комплексна подкрепа за косата, насочена към укрепването, стимулирането на растежа и поддържането на здравето й.

Съставки:В 2 табл./дн. доза%NRV*

Полски хвощ
/Equisetum arvense/, екстракт от надземни части на прах

50 mg**

Цинк
(цинков глюконат)

12.5 mg125%

Мед
(меден глюконат)

0.15 mg15%

Селен
(натриев селенит)

16.5 µg30%Малтитолов сироп, пектин, лимонена киселина, натурален аромат; слънчогледово масло,   антоцианини ( за цвят)м карнаубски восък.

*хранителни референтни стойности; **няма определена хранителна референтна стойност;    

Може да съдържа следи от пшеница.

Приложение: : Подпомага нормалното състояние на косата и космения фоликул.

Забележка: Не се препоръчва за бременни и кърмачки. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 2 желирани таблетки дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutravalia, Франция.