Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

За плътност и обем на косата - Luxéol формула, 30 капсули

  • Марка: LUXEOL
  • Кат. номер:330322 NTRV
За здрава, силна, обемна и добре изглеждаща коса. Патентована 15-дневна програма
Подробно описание +

Luxéol Spécial Volume / Luxéol  Формула за допълнителен обем на косата, 30 капсули е хранителна добавка на френската компания Nutravalia. Продуктът подпомага нормалното състояние на косата като стимулира обема и нейния красив външен вид.

Действие на активните съставки:

Патентован комплекс Keranat®:

  • Просо (Panicum miliaceum): Продуктът включва патентования комплекс Keranat®, който съдържа просо, известно с богатото си съдържание на витамини и минерали. Простото е известно със своите укрепващи и възстановяващи свойства за косата. Аминокиселините и антиоксидантите, които присъстват в просото, допринасят за общото здраве на косата, като я укрепват в дълбочина и възстановяват структурата й.
  • Пшеница (Triticum aestivum): Друг важен компонент от Keranat® е пшеницата, която предоставя богат източник на витамини, минерали и протеини. Пшеницата подпомага хидратацията на косата, осигурявайки и задържайки влага в косъма. Протеините в пшеницата играят ключова роля в подпомагането на регенерацията на увредената коса, като я оставят мека и здрава.
  • L-метионин: В състава на продукта присъства L-метионин - аминокиселина, която е от решаващо значение за синтеза на кератин. Кератинът е белтък, който е ключов за структурата на косата. Този компонент допринася за поддържането на здравословния растеж на косата, тъй като укрепва нейната структура и предоставя необходимите строителни блокове за създаване на здрави и устойчиви косъмчета.

Патентованият комплекс Keranat® съчетава в себе си мощта на просото, пшеницата и L-метионина, предлагайки изключително комплексно действие за укрепване, възстановяване и насърчаване на здравословния растеж на косата.

Активните съставки в Luxéol Spécial Volume работят синергично, подпомагайки косата да придобие по-плътен и обемен вид. Продуктът поддържа общото здраве на косата и я прави хидратирана, еластична и устойчива. Luxéol Spécial Volume не само подпомага желания обем на косата, но и насърчава здравето и силата й.

Съставки:В 2 капс./дн. доза:

Keranat®
Патентована смес:

300 mg

Просо
/Panicum miliaceum/, екстракт от семена

195 mg

Пшеница
/Triticum aestivum/, екстракт от семена

30 mg
L-метионин60 mg


Желатинова капсула (говежди желатин), глицерол, оцветител: каротин от водорасли /Dunaliella salina/, слънчогледово масло,екстракт от розмарин, бял и жълт пчелен восък, слънчогледов лецитин, триглицериди (палмови и кокосови). Съдържа: Глутен.

*хранителни референтни стойности; **няма определена хранителна референтна стойност;    

Приложение: Подпомага нормалното състояние на косата.

Забележка: При бременност се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 2 капсули дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutravalia, Франция.