Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Формула за изгаряне на мазнини и отслабване Анака3 - С гуарана, кофеин и минерали, 60 желирани таблетки с вкус на праскова

 • Марка: Anaca3
 • Кат. номер:337406 NTRV
Допринася за отслабване и контрол на телесното тегло. Не съдържа захар и има приятен и естествен аромат на праскова
Подробно описание +

Anaca3 Gummies Perte de Poids / Анака3 Формула за оптимално телесно тегло, 60 желирани таблетки е хранителна добавка на френската компания Nutravalia. Продуктът допринася за поддържане на оптимално телесно тегло.

Действие на активните съставки:

 • Гуарана (Paullinia cupana): Гуарана е природен източник на кофеин, който е известен стимулант. Кофеинът може да подобри енергийния метаболизъм и повиши физическата активност. Това може да помогне за повишаване на общата ефективност на тренировките и ускоряване на изгарянето на калории.
 • Цикория (Cichorium intybus): Цикорията често се използва за подкрепа на храносмилането и подобряване на функцията на черния дроб. Екстрактът има положително въздействие върху храносмилането и усвояването на храната.
 • Цинк: Цинкът е важен минерал, който участва в различни метаболитни процеси. Той помага при обработката на макронутриентите и поддържането на баланса на хормоните. Включването на цинк във формулата може да подпомогне метаболизма и отслабването.
 • Хром: Хромът играе важна роля в метаболизма на глюкозата и регулирането на инсулина. Това може да бъде от значение за контролирането на апетита и поддържането на стабилни нива на кръвната захар.

Съчетаването на тези активни съставки в Anaca3 Gummies Perte de Poids подпомага различни аспекти от здравето, свързани с поддържането на нормално телесно тегло.

Предимства:

 • Натурални съставки: Продуктът съдържа естествени съставки и осигурява здравословна подкрепа за поддържането на оптималното телесно тегло.
 • Оптимизиране на енергийните нива: Гуарана като естествен източник на кофеин, помага за повишаване на енергийния метаболизъм и увеличаване на физическата активност. Това може да допринесе за по-ефективни тренировки и ускоряване на изгарянето на калории.
 • Подобрено храносмилане: Включването на цикория във формулата на продукта подпомага храносмилането и функцията на черния дроб. Това може да подобри усвояването на храната и да допринесе за поддържането на здравословното тегло.
 • Метаболитно подпомагане: Присъствието на цинк във формулата помага в различни метаболитни процеси и поддържа баланса на хормоните. Това може да допринесе за оптималното функциониране на метаболизма и контролирането на теглото.
 • Регулиране на кръвната захар: Хромът играе важна роля в регулирането на инсулина и метаболизма на глюкозата. Това е от съществено значение за контролирането на апетита и поддържането на стабилни нива на кръвната захар.

Anaca3 Gummies Perte de Poids предлага подкрепа за поддържането на оптимално телесно тегло като насочва вниманието към различни аспекти от здравето, свързани с храносмилането, метаболизма и енергийния баланс.

Съставки:В 2 табл./дн. доза:

%NRV*

Гуарана
/Paullinia cupana/, екстракт от семена,
осигуряващ:

60 mg

**

Кофеин

14 mg

**

Цикория
/Cichorium intybus/, корен на прах

40 mg**

Цинк
(цинков бисглицинат/

1.5 mg15%

Хром
хромен хлорид

12 µg30%


Малтитолов сироп, пектин, лимонена киселина, натурален аромат, слънчогледово масло, екстракт от червен пипер, капсантин, капсорубин, карнаубски восък.

*хранителни референтни стойности; **няма определена хранителна референтна стойност;    

Може да съдържа следи от пшеница. Съдържа: Коефин (14 mg /в дн.доза).

Приложение: Допринася за поддържане на оптимално телесно тегло.

Забележка: Не се препоръчва за деца, юноши, бременни и кърмачки. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 2 желирани таблетки дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutravalia, Франция.