Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

14-дневна програма за детокс и отслабване Анака3 - С билки, ядки кола, кофеин и хром, 14 флакона х 25 ml

 • Марка: Anaca3
 • Кат. номер:335402 NTRV
Допринася за поддържането на нормално телесно тегло
Подробно описание +

Anaca3 Shot Perte de Poids / Анака3 За оптимално телесно тегло, 14  флакона х 25 ml  е хранителна добавка на френската компания Nutravalia. Продуктът допринася за поддържането на нормално телесно тегло. С уникалната си формула, тази хранителна добавка цели да подпомогне контрола на теглото и насърчава здравословните хранителни навици.

Действие на активните съставки:

 • Артишок (Cynara scolymus): Артишокът е богат на антиоксиданти, които помагат за борбата срещу свободните радикали и подпомагат здравословното състояние на клетките. Той съдържа вещества, които могат да подпомогнат разграждането на мазнините и да насърчат храносмилателния процес. Артишокът също така регулира нивата на холестерола в кръвта и поддържа здравословната функция на черния дроб.
 • Кола (Cola nitida): Екстрактът от Кола съдържа кофеин. Той е стимулант, който може да подпомогне повишаването на енергийното ниво и насърчава метаболизма. Повишената енергия, която се постига с кофеина, може да ви помогне да се чувствате по-активни и да изгаряте повече калории през деня.
 • Гуарана (Paullinia cupana): Гуарана също е богата на кофеин, който може да подпомогне увеличаването на енергията. Екстрактът също така може да допринесе за повишаване на усещането за ситост и за подпомагане на управлението на апетита.
 • Зелен чай (Camellia sinensis): Зеленият чай съдържа много полезни антиоксиданти, особено епигалокатехин галат (EGCG), който е известен със своите противовъзпалителни и метаболитни свойства. Той може да подпомогне изгарянето на мазнини и да помогне за контролиране на теглото. Епигалокатехин галат е катехин, който се намира в зеления чай и притежава потенциални ползи за отслабване.
 • Цинк: Цинкът е важен за функционирането на имунната система и за метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъците. Той може да подпомогне възстановяването след физическо натоварване и да помогне за регулиране на апетита.
 • Хром: Хромът регулира нивата на глюкоза в кръвта и подпомага метаболизма на въглехидратите. Той също така може да помогне за контролиране на апетита и за управление на желанието за консумация на сладки храни.

Предимства:

 • Поддържане на Нормалното Тегло: Продуктът е създаден, за да подпомага поддържането на оптималното телесно тегло.
 • Борба със Свободните Радикали: Предлага подкрепа в борбата със свободните радикали, което допринася за здравословното стареене на клетките.
 • Подпомагане на Метаболизма: Продуктът има свойствата да подпомага метаболизма, което може да бъде благоприятно за ускоряване на изгарянето на калории.
 • Увеличаване на Енергийните Нива: Притежава стимулиращ ефект, който може да увеличи енергийните нива и насърчава физическата активност.
 • Помощ при Управление на Апетита: Играе роля в управлението на апетита, помагайки в контролирането на желанието за консумацията на големи количества храна.
 • Противовъзпалителни Свойства: Продуктът предлага противовъзпалителни и метаболитни свойства като подпомага изгарянето на мазнини и контролирането на теглото.
 • Подпомагане на Възстановяването след Физическо Натоварване: Съдържа цинк, който може да помогне във възстановяването след физическо усилие.
 • Регулиране на Нивата на Глюкоза в Кръвта: Хромът в продукта може да помогне за регулиране на глюкозата в кръвта и управлението на апетита.
Съставки:В 1 шот/дн. доза:%NRV*

Артишок
/Cynara scolymus/, екстракт от лист

187.5 mg**

Кола
/Cola nitida/, екстракт от ядки

50 mg**

Гуарана
/paullinia cupana/, екстракт от семена,
осигуряващ

50 mg**
Кофеин15 mg**

Зелен чай
/Camellia sinensis/, екстракт от лист, осигуряващ:

23 mg**
Епигалокатехин галат10 mg**

Цинк
(цинков глюконат)

1.5 mg15%

Хром
(хромен хлорид)

6 µg15%

Вода; концентриран сок от касис, натриев бензоат , калиев сорбат, лимонена киселинам сукралоза.

*хранителни референтни стойности; **няма определена хранителна референтна стойност; 

Съдържа: Кофеин: 15 mg/в дн.доза  

Приложение: Допринася за поддържането на нормално телесно тегло.

Забележка: Не се препоръчва за деца, бременни или кърмещи жени. Не трябва да се консумира заедно с други продукти съдържащи зелен чай. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Да не се консумира на празен стомах.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: Разклатете добре преди употреба. Приемайте по 1 доза на ден по време на хранене, директно или разтворена във 200 ml вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutravalia, Франция.