Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Coenzyme Q10 All-Natural Form - Коензим Q10 (Антиоксидант и кардиопротектор), 50 mg, 60 софтгел капсули Natural Factors

  • Марка: NATURAL FACTORS
  • Кат. номер:2073 NF A
В подкрепа на сърдечно-съдовата система, неврологичното здраве и фертилитета.
Подробно описание +

КОЕНЗИМ Q10 50 mg

Coenzyme Q10 All-Natural Form

Хранителна добавка, 60 софтгел капсули

 

Коензим Q10 на канадската компания Natural Factors е мощен антиоксидант спомагащ за повишаване нивата на производство на клетъчна енергия и поддържане на добро сърдечно-съдово здраве.

 

 Основни ползи:

  • Подпомага нормалното състояние на сърдечно-съдовата система.
  • Допринася за регулиране нивата на триглицеридите и нормалното кръвосъсирване.
  • Влияе благоприятно върху мозъка и нервната система.
  • Притежава мощни антиоксидантните и противовъзпалителни свойства.
  • Спомага за защита на клетките от оксидативен стрес.
  • Способства за облекчаване на болката при мигрена.
  • Съдейства за поддържане на енергията и тонуса.

 

Коензим Q10 е изключително мощен антиоксидант от съществено значение за производството на клетъчна енергия и забавяне на стареенето. Недостигът му може да се наблюдава при хора приемащи статини (понижаващи холестерола) лекарства и да доведе до влошаване на здравето, липсата на енергията и повишаване риска от дегенеративни заболявания. Тъй като коензим Q10 е свързан с органи с по-високи енергийни нужди като бъбреци, черен дроб, сърце и мозък, приема на хранителни добавките съдържащи коензим Q10 помагат за възстановяване на енергията, жизнеността на тъканите и оптималното поддържане на добро здраве.

Приемът коензим Q10 се препоръчва при различни сърдечно-съдови заболявания, включително сърдечна недостатъчност, високо кръвно налягане, атеросклероза и др. Проведени научни изследвания констатират, че намалява риска от сърдечно-съдови болести, инфаркт и инсулт.

Коензим Q10 в продукта на Natural Factors е под формата на убиквинол. Убиквинолът се абсорбира максимално в чревния тракт и е много по-биодостъпен от конвенционалния коензим Q10 (убиквинон). Този най-висок клас коензим Q10 е смесен в база от масло от оризови трици и витамин Е за по-добро усвояване. Приемането е лесно и ефективно, посредством софтгел капсула.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Коензим Q10 (убиквинон)50 mg100 mgМасло от оризови трици, софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков), натурален витамин Е.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО.

Приложение: Антиоксидант. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележка: Консултирайте се с лекар при бременност, кърмене или при прием на медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта : По 1 софтгел капсула 1-2 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada