Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

MULTI-GYN LIQUIGEL Биоактивен лубрикант 30 мл.

Multi-Gyn LiquiGel Биоактивен овлажняващ гел

Подробно описание +

Multi-Gyn LiquiGel

Биоактивен овлажнител

Показания:

Биоактивен лубрикант за овлажняване на вагиналната тъкан при жени в менопауза, при сухота във влагалището и вагинален дискомфорт провокиран от прием на хормонални контрацептиви, стрес, хигиена с агресивни сапуни или други козметични средства. Свойства стимулира естественото овлажняване облекчава вагиналната сухота успокоява иритациите и оптимизира състоянието на мукозната тъкан протектира вагиналната флора подпомага епителизацията на тъканите Състав 2QR - патентован комплекс от биоактивни полизахариди от алое екстракт от алое барбаденсис бетаин - регулатор на осмозата растителен глицерин каприлил гликол

Приложение:

При вагинална сухота – веднъж дневно до изчезване на оплакванията. За превенция от вагинална сухота и провокирани от това иритации – два пъти дневно в продължение на пет дни.

Начин на употреба:

Прилага се външно и вагинално. Малко количество от гела се нанася с върха на пръстите върху срамните устни и около входа на влагалището. При вагинално приложение се нанася с помощта на специалния апликатор. Алуминиевата туба не позволява обратно всмукване и риск от контаминация на продукта. Хипоалергенен продукт, съдържащ биоактивни полизахариди от алое. Не съдържа парфюм, консерванти и хормони. Без нежелани странични ефекти. Няма ограничение в честотата и дозата на апликациите. Може да се прилага при бременност и кърмене.

Алуминиева туба с апликатор 30 мл