Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

МЕШ ИНХАЛАТОР PIC AIR EASY ON

  • Марка: PIC SOLUTION

МЕШ ИНХАЛАТОР PIC AIREASY ON  (MESH) 

Характеристики +
ВИДОВЕ ИНХАЛАТОРИ:
МЕШ
Подробно описание +

МЕШ ИНХАЛАТОР PIC AIREASY ON  (MESH) 

Безшумен и лек, идеален за деца и възрастни
Свобода в един инхалатор. AIREasy On е свобода: първият преносим инхалтор на Пик с изключителен “всичко в едно” дизайн.

Един единствен компонент, малък и лек - само 18 г без аксесоари -поставя се заедно с маската, като оставя ръцете свободни. С AIREasy On ние най накрая сме свободни да продължим да работим, да учим, да играем и да извършваме други дейности по време на терапията, наслаждавайки се на спокойствие от изключително безшумното устройство.


Благодарение на mesh технологията, AIREasy On е сред Пик инхалаторите с най-високи нива на ефективност. Частиците са с минимален размер (MMAD - 1.51 микрона и 93% респирабилна фракция), което им позволява да достигнат дълбоко в долните дихателни пътища.

С ниво на шум, по-малко от 35 dB AIREasy On е тих като шепот. В допълнение, минималното остатъчно количество медикамент, прави терапията с AIREasy On особено ефективна.

 

AIREasy On е удобен за възрастните, чиито ръце остават свободни, за да продължат да извършват други дейности по време на терапия, и още по-удобен за бебета и деца, тъй като е толкова тих и лек, че не пречи на играта.
• Иновативният дизайн и технологии от най-ново поколение, правят AIREasy On компактен и лек, преносим и изключително удобен за употреба.
• AIREasy On може да бъде захранван чрез всякакъв тип USB устройство* (смарттелефони, таблети, пауър банк устройства); оборудван е със захранващ кабел и подходящи конектори.
• Авангардната MESH технология комбинира скоростната и безшумна терапия на ултразвуковия инхалатор с възможностите за небулизиране на компресорния инхалатор. Небулизацията се осъществява чрез високочестотни пиезо-вибрации, създаващи мрежа (mesh), която в контакт с резервоара вибрира и избутва медикамента през малките отвори, превръщайки го в много малки частици.

 

 

Производител: Artsana S.p.A., Италия