Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

 СМАРТ МЕШ ИНХАЛАТОР AGU WEEZY

229,00 лв.
  • Марка: AGU
Характеристики +
ВИДОВЕ ИНХАЛАТОРИ:
МЕШ
Подробно описание +

 СМАРТ МЕШ ИНХАЛАТОР AGU WEEZY

Запознайте се с най-новият продукт от линията AGU Health – Смарт меш инхалатор AGU Weezy. Това устройство работи с технологията IntelliFlow и е предназначено да подпомага лечението на респираторни заболявания, които се характеризират с обструкция на дихателните пътища, както и на астма, емфизем, бронхит и други.

Подходящ е за инхалаторна терапия както за деца, така и за възрастни и то точно в съответствие с предписанието на лекаря. Благодарение на мобилното приложение можете да знаете кога, с какъв вид лекарство и колко пъти са били извършени процедурите. Тези данни могат да се споделят и с личния лекар.

Технология IntelliFlow

Докато е в интелигентен режим, инхалаторът разпрашава лекарството само по време на вдишване на пациента и не разпрашава течност по време на издишване. В резултат на това потребителят ще вдиша по подходящ начин целия обем на лекарството, както е предписано от лекаря. AGU е новатор, който въвежда технологията IntelliFlow в своя Смарт меш инхалатор AGU Weezy.

 

Три скорости на разпрашаване на лекарството

Друга характеристика на новия смарт инхалатор е способността да се променя скоростта на разпрашаване. По този начин се допускат корекции, които ще улеснят определената скорост на разпрашаване на всеки конкретен вид лекарство. Тази функция е полезна и за родителите - така те могат да помогнат за фина настройка на процедурата, така че да е по-удобна за детето им - особено в началото на цикъла- тъй като първоначалното дишане със средна скорост на разпрашаване може да бъде усложнено от заболяването.

Комфорт при инхалациите на деца

Смарт меш инхалатор AGU е лесен за използване. Единствените необходими стъпки са поставянето на лекарството в подвижния контейнер, поставянето на мундщука или маската с подходящ размер и след това подтикване на детето да диша. Устройството не създава никакъв шум и няма да плаши бебето или детето. По време на вдишване детето може да гледа телевизия или да слуша, докато мама чете книжка. Удобно е бебе или дете да вдигне и задържи. Мама може да даде устройството на детето и то лесно може да го държи по време на процедурата. Устройството е преносимо, тъй като работи на батерии и USB кабел, така че можете лесно да го вземете със себе си при пътуване.

Мобилно приложение

Смарт инхалатор AGU Weez може да бъде свързан към приложението AGU. Това позволява проследяване и споделяне на всички статистически данни и истории на лечение с лекаря; включително посочване на времето и продължителността на лекарствените процедури. Освен това приложението може да се използва за задаване на напомняне за всякакви инхалационни терапии, които са необходими по-късно. Приложението AGU може да бъде изтеглено безплатно от App Store или PlayMarket.

Лесен за поддържане

Смарт инхалаторът е лесен за почистване и грижи. След всяка употреба е необходимо да почиствате мундщука и инхалаторната маска с вода, а контейнера с лекарството – с дестилирана вода.

 

Комплект

Комплектът включва: защитен капак, мундщук и две маски за вдишване (една малка и една средна), алкални батерии, USB кабел, чанта за носене и съхранение, ръководство за употреба.

 

Технически характеристики

  • Запазване и анализ на всички данни в приложението AGU
  • Регулируема скорост на разпрашаване (3 нива)
  • IntelliFlow Technology – контрол при използването на лекарственото вещество
  • Размер на частиците MMAD 3.6 μm
  • Работи с батерии или USB кабел
  • Лесен за употреба и поддържане
  • Комплект - защитен капак, мундщук и две маски за вдишване (една малка и една средна), алкални батерии, USB кабел, чанта за носене и съхранение, ръководство за употреба.

 

Гаранция 2 години