Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Антиоксидант - PolyResveratrol- SR® Ресвератрол + кофактори, 60 капсули с удължено освобождаване Thorne

 • Марка: Thorne
 • Кат. номер:300014 (SB300) TR
Забавяне ефектите на стареене, удължаване живота на клетките, поддържане на нормален възпалителен отговор
Подробно описание +

PolyResveratrol-SR

Ресвератрол с кофактори

60 капсули

Иновативен комплекс с ресвератрол и подкрепящи функциите му природни екстракти

PolyResveratrol-SR Ресвератрол с кофактори 60 капсули е високоефективна формула, базирана на основните терапевтични свойства на веществото ресвератрол и няколко допълващи го естествени елементи с лечебно действие върху редица органи и системи от такива. Благодарение на своя синергичен ефект природните компоненти на този продукт спомагат за поддържането на здравословен начин на живот. Те действат като антиоксиданти, имуномудалатори и противовъзпалителни агенти срещу редица неприятни симптоми. Продуктът може да се приема както с профилактична цел, така и в подкрепа на вече назначени терапии за конкретни заболявания, хронични състояния и инфекции.


С какво допринася за човешкото здраве?

 • Подпомага поддържането на здравословно телесно тегло и диетата за отслабване, като насърчава нормалното протичане на метаболитните процеси, храносмилателните функции и усвояването на важни нутриенти;
 • Подобрява психичното здраве и намалява негативния ефект на силния стрес, хормоналния дисбаланс и нервното напрежение върху менталното ни състояние;
 • Стимулира мозъчната дейност и координацията на централния мозък с тялото, като едновременно с това носи сила, енергия и повече физическа издръжливост;
 • Контролира симптомите и предпазва от рискове при редица ендокринни хронични състояния, автоимунни заболявания, алергии и чести инфекции;
 • Предпазва сърдечно-съдовите тъкани и оптимизира процесите на сърдечния мускул, кръвообращението и здравината на артериите и капилярите;
 • Нормализира цитокиновия баланс в тялото и блокира разпространението на възпалителните процеси;
 • Осигурява оптимална регулация на редица жизнени показатели и общия тонус на тялото без значение от възрастта.

 

Какво съдържа комплексът PolyResveratrol-SR?

PolyResveratrol-SR Ресвератрол с кофактори осигурява надеждна защита на тялото на изцяло клетъчно ниво и оптимизира ключови биохимични и физиологични процеси. Действието на формулата е гарантирано от присъствието на следните активни елементи:

 • Транс-ресвератрол. За разлика от обикновения ресвератрол той се усвоява по-лесно и наред с типичните сърдечно-съдови, антиоксидантни и имуностимулиращи свойства, носи и допълнителни ползи. Доказано е, че Транс-ресвератрол инхибира активността дори на упорити бактерии като Ешерихия Коли, а също така разполага с ключови невропротективни качества.
 • Транс-птеростилбен. Представлява естествен метаболит на антиоксиданта ресвератрол.
 • Кверцентин. Той подпомага формулата с това, че забавя разграждането на ресвератрола. В допълнение има отношение към антиоксидантната защита на клетките, облекчаването на редица алергични състояния и контрола на нормалните функции на имунната система.
 • Екстракт от зелен чай. Съдейства за прочистването на тялото от токсини и оптимизирането на чернодробните функции, с което подпомага детокс свойствата на ресвератрола.
 • Куркумин. Потиска възпалителните процеси в тялото. Съдейства за балансира на цитокините. Оптимизира храносмилателния тракт, с което допринася и за правилното усвояване на ресвератрол.

PolyResveratrol-SR Ресвератрол с кофактори 60 капсули е хранителна добавка от водещия производител в САЩ Thorne. Не съдържа ГМО, глутен и лактоза.

Съставки:Дн. доза:

Куркумин фитозоми
/Curcuma longa/ екстракт от корен, фосфолипиден комплекс от слънчогледови семена /Helianthus anuus/

200 mg

Зелен чай фитозоми
/Camellia sinensis/ екстракт от лист (декофеинизиран), фосфолипиден комплекс от слънчогледови семена /Helianthus anuus/

200 mg

Кверцетин фитозоми
/Sophora japonica/ екстракт от цвят, фосфолипиден комплекс от слънчогледови семена /Helianthus anuus/

200 mg

Транс-птеростилбен

200 mg

Транс-ресветарол

200 mgВисоко и ниско вискозитетна хидроксипропил метил целулоза, магнезиев цитрат, калциев лаурат, хипромелоза (целулозна капсула), левцин, силициев диоксид.  

*хранителни референтни стойности; няма определена хранителна референтна стойност;

Приложение: Подпомага нормалното клетъчно здраве.

Забележка: При бременност се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 2 капсули 1-2 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Thorne