Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Био сок от листа на алое вера - Добро храносмилане и силен имунитет, 250 ml, 5 дози

  • Марка: Ekamedica
  • Кат. номер:283554 EK
Подпомага нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и имунната системаПромоционалната цена се отнася за продукти със срок на годност до 01.08.2024 г. и до изчерпване на количествата.Ако желаете да поръчате продукт на редовна цена, моля да ни информирате в забележка. 
Подробно описание +

Напълно органична хранителна добавка в подкрепа нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и имунната система. Действа пречистващо и осигурява антиоксидантна защита на тялото 
BIO Aloes – z soku z liści aloesu - Алое Вера БИО е 100% органична хранителна добавка под формата на течност, съдържаща сок от листата на алое вера, а не концентрат. Подпомага правилното функциониране на стомашно-чревния тракт като оказва положителен ефект при стомашни неразположения, колит, гастрит и др. Благодарение на своите антибактериални, противовъзпалителни и антисептични свойства, сокът от алое вера спомага за отвеждането на бактериите от стомаха и червата и балансира чревната микрофлора. Освен това тази хранителна добавка подкрепя функциите на имунната система, подсилва защитните сили на организма, действа пречистващо и осигурява антиоксидантна защита на организма. Спомага за неутрализиране на свободните радикали и защитава клетките от вредното влияние на оксидативния стрес. Сокът от алое вера допринася за контрол на кръвната захар и се грижи за здравето на нервната система.
 
Ефекти от приема на Алое Вера БИО:
100% органична хранителна добавка, добита от сока на алое вера;
има антибактериални, противовъзпалителни, антиоксидантни и антисептични свойства;
подпомага правилното функциониране на стомашно-чревния тракт;
оказва положителен ефект при стомашни неразположения, колит, гастрит и др.;
спомага за отвеждането на бактериите от стомаха и червата и балансира чревната микрофлора;
подкрепя имунитета и подсилва защитните сили на организма;
действа пречистващо;
допринася за неутрализиране на свободните радикали;
защитава клетките от вредното влияние на оксидативния стрес
Свойства на растението Алое вера:
Алое вера е тропическо растение с дълги месести листа, съдържащи гелоподобна течност. Сокът от алое съдържа множество витамини, минерали, фитоелементи и ензими като: Витамини A, C, E, фолиева киселина, магнезий, манган, калций, цинк, селен, холин, мастни и есенциални киселини, гликопротеини и сапонини. Той има антибактериални, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Спомага за елиминиране на бактериите от стомаха и червата и се грижи за здравето на стомашно-чревния тракт. Освен това сокът от алое вера подкрепа имунната система и подсилва защитните сии на организма. Действа пречистващо, допринася за неутрализиране на свободните радикали и защитава клетките от вредното влияние на оксидативния стрес. Грижи се за здравето на нервната система и спомага за контрол на кръвната захар.
 
 
 
Съставки:  В 5 ml/дн.доза:
Сок от алое вера
49.9 ml
 
 
Органичен сок от листа на алое вера (99,8%) (не от концентрат), лимонена киселина.
 
Хранителна добавка, 250 ml.
 
Дозировка и приложение
 
Приложение: Подпомага нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и имунната система.
 
Забележка: Да не се използва при деца, бременни жени и кърмачки, както и при свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
 
Препоръчителна доза за дневен прием от продукта. За възрастни над 18 г.: Два пъти дневно по 25 ml половин час преди хранене. Разклатете добре преди употреба.
 
Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина. След отваряне съхранявайте в хладилник. Използвайте до 21 дни след отваряне.
 
Годност и партида: Маркирани на опаковката.
 
Производител
 
Производител: EkaMedica, Полша.