Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Детокс Пластири за ходила, 30 бр

  • Марка: WeightWorld
  • Кат. номер:126684 WW
Козметичен продукт за стъпала с бамбуков екстракт. Подпомага детоксикацията на организма, омекотява кожата, подобрява здравето, увеличава енергиятаПромоционалната цена се отнася за продукти със срок на годност до 30.09.2024 г. и до изчерпване на количествата.Ако желаете да поръчате продукт на редовна цена, моля да ни информирате в забележка. 
Подробно описание +

Детокс Пластири за ходила е козметичен продукт, съдържащ екстракт от бамбук, Витамин C, екстракт от пелин и агарикус блазей, който допринася и насърчава детоксикацията на организма и изчистването на натрупалите се в тялото токсини

 

Те спомагат за подобряване на общото здравословно състояние и енергизират тялото. Освен това ще омекотят кожата на стъпалата и ще допренесат за тонизиране и енергизиране както на краката, така и на цялото тяло. Тези детокс пластири освен, че насърчават детоксикацията, са лесни за поставяне и спомагат за подобряване състоянието на кожата и чувството за лекота в краката. Препоръчително е използването им да става вечер преди сън на предварително измити и подсушени краката в долната част на ходилата ( по 1 пластир на всяко ходило). За по-добри резултати е желателно детокс пластирите за ходила да се използват в продължение на няколко дни поред.

Ефекти от използването на Детокс Пластири за ходила:
  • козметичен продукт, съдържащ екстракт от бамбук, Витамин C, екстракт от пелин и агарикус блазей;

  • насърчава детоксикацията на организма и изчистването на натрупалите се в тялото токсини;

  • елиминира токсините и спомага за релаксацията на мускулите;

  • спомагат за подобряване на общото здравословно състояние и енергизират тялото;

  • омекотяват и спомагат за подобряване състоянието на кожата на краката;

  • тонизират и енергизират;

  • подходящи за използване и от жени и от мъже

 
Свойства на бамбука:

 Бамбукът е растение от семейство Житни, което стига на височина до 20 метра и расте в тропическите райони на Земята (Китай, Австралия, Югоизточна Азия, Нова Гвинея и др.). Той съдържа в състава си антиоксиданти, флавоноиди и феноли, които спомагат за защита от оксидативния стрес и свободните радикали и допринасят за елиминирането на токсините от тялото. Бамбукът има и противовъзпалителни свойства и успокоява раздразнената и чувствителна кожата. Помага и за по-бързото заздравяване на епидермиса, причинено от рани, порязвания или леки изгаряния. Освен това той притежава и силни овлажняващи свойства и спомага за хидратацията на кожата. Бамбукът оказва положителен ефект и върху състоянието на скалпа и косата.

Съставки: Екстракт от бамбук (кора, дънер, клони) 65%, декстрин (10%), хитозан на прах (10%), турмалин ) (5%) , екстракт от пелин (4%) , витамин С (от портокал) (4%), агарикус блазей (2%) прах;

 

Дозировка и приложение

 

Препоръки за употреба: Поставете 1 пластир върху долната част на ходилото, върху предварително измито с топла вода и подсушено място. Използвайте вечер преди сън. Отстранете пластира на сутринта и измийте с топла вода.

Забележка: Само за външна употреба. При прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди използването им. Да не се прилага върху наранена кожа.

Производител: Comfort Click Ltd, Великобритания