Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Имунитет - Витамин С (липозомен), 1000 mg х 180 капсули

 • Марка: WeightWorld
 • Кат. номер:126479 WW
Подсилва имунитета и повишава защитните сили на организма
Подробно описание +

Липозомен Витамин С Mattisson е веган продукт с приятен, естествен цитрусов аромат, създаден в подкрепа на имунното здраве

Неговата формула позволява максимално усвояване и допринася за нормалното функциониране на имунната система. В основата му стои витамин С, който поддържа нормалните нива на енергия, благоприятства психологическа функция, поддържа костите и е от съществено значение за здравето на кръвоносните съдове, кожата и зъбите. 

 
Ключови ефекти за човешкия организъм на липозомния витамин С:

 

 • Веган формула с бързо усвояване и по-дълго присъствие в тялото.

 • Мощен антиоксидант, който противодейства на вредните фактори на околната среда, включително свободните радикали. Предпазва клетките от оксидативен стрес, увреждане и преждевременно стареене.

 • С имуностимулиращи свойства. Подобрява съпротивителните сили срещу респираторни и други заболявания, подпомага оздравителните процеси при вече възникнали инфекции.

 • Насърчава възстановяването на тъканите, с положително въздействие върху венците.

 • Съдейства за усвояването на желязото: подходящ за интегриране към терапии при анемия или в ролята на превантивно средство.

 • Стимулира производството на колаген, важен за зъбите, костите и сухожилията, кожата, косата, ноктите и др.

 • Благоприятства работата на кръвоносните съдове, подобрява симптомите при атеросклероза, диабет, високо кръвно налягане и холестерол и др.

 
Разлика между витамин С и липозомен витамин С
Витамин С

Витамин С или аскорбинова киселина е водоразтворим витамин, който може да се открие в плодовете (особено цитрусови) и зеленчуците. Той е един от най-известните антиоксиданти, с много различни функции в тялото. Има положителен ефект върху имунната система, поддържа енергийните нива, намалява чувството за умора, допринася за нормалната психологическа функция, поддържа костите и е важен за кръвоносните съдове, кожата и зъбите. 

Липозомен витамин С

Липозомите са малки сфери с куха вътрешност. Външната част е изградена от фосфолипиди, точно като клетъчната мембрана на човешките клетки. Фосфолипидите предпазват веществата вътре от увреждането на стомашната киселина и чернодробните ензими и осигуряват висока бионаличност. Благодарение на това липозомния витамин С се отличава с максимална степен на абсорбция и остава за по-дълго в организма.

Предимствата на липозомния витамин С:
 • Осигурява по-надеждна защита през периода на студените месеци, включително при хора, предразположени към често боледуване. Препоръчва се както за превенция, така и за по-бързо възстановяване при вече изразени симптоми.

 • За още по-мощна антиоксидантна защита срещу разрушителното действие на свободните радикали. Липозомният витамин С закриля клетките и ги предпазва от преждевременно стареене.

 • Подпомага усвояването на желязото в храната в по-голяма степен, подобрява физическата и психическа издръжливост.

 • Активира естественото производство на колаген, грижи се за добрия външен вид и здраве на кожата, меките тъкани, косата, венците и зъбите.

 • Основен фактор за правилното функциониране на кръвоносните съдове.

 

 

Съставки: В 5 ml: Дн. доза:

NRV*%

Витамин С (аскорбинова киселина) 1000 mg 1000 mg

1250%


Вода, лецитин, аскорбинова киселина, натриев аскорбат.

Хранителна добавка, 250 ml

*хранителни референтни стойности; ** не се следи

 
 
Дозировка и приложение

 

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

След отваряне да се съхранява в хладилник. Да се използва до 2 месеца след отваряне.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 5 ml (1 ч.л.) веднъж дневно, директно или разтворени в чаша вода или сок.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.

 

Производител: Mattisson Healthstyle, Холандия