Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Полски хвощ, 50 ml капки

 • Марка: Aura Herbals
 • Кат. номер:11662 AH

Допринася за нормалното състояние на пикочно-половата система и има добро действие върху косата, кожата и ноктите. За нормалното състояние на пикочо-половата система, косата, кожата и ноктите .

Подробно описание +

Skrzyp polny - Ekstrakt z liści skrzypu polnego  - Полски хвощ

 

Растителна хранителна добавка с екстракт от полски хвощ в подкрепа нормалното функциониране на пикочо-половата система. Подпомага здравето на костите, косата, кожата и ноктите

 

Хранителна добавка, капки, 50 мл.

 

Полски хвощ е изцяло натурална хранителна добавка под формата на тинктура, която съдържа екстракт от листата на растението полски хвощ. Спомага за здравето и нормалното функциониране на пикочо-половата система. Има диуретични свойства, насърчава уринирането и по този начин допринася за изхвърлянето на токсини от тялото, както и за предотвратяването на различни инфекции в пикочните пътища. Тази хранителна добавка има антиоксидантни свойства, защитава клетките от свободните радикали и поддържа нормалното храносмилане. Освен това благодарение на съдържащите се в себе си минерали като калций, магнезий и силициев диоксид, полският хвощ спомага за поддържане здравето и плътността на костите. Той подпомага и здравето и добрия външен вид на кожата, косата и ноктите. Допринася за по-хидратирана и еластична кожа, укрепва ноктите, хидратира скалпа и спомага за предотвратяването на пърхот. Тази хранителна добавка не съдържа лактоза, глутен, подсладители, захар, соя и алкохол и е подходяща за прием от вегетарианци и вегани.

 

Ефекти от приема на Полски хвощ:

 • изцяло натурална растителна хранителна добавка в течна форма;
 • спомага за здравето и нормалното функциониране на пикочо-половата система;
 • има диуретични свойства и насърчава детоксикацията на организма;
 • допринася за предотвратяването на различни инфекции в пикочните пътища;
 • защитава клетките от свободните радикали;
 • поддържа нормалното храносмилане;
 • спомага за поддържане здравето и плътността на костите;
 • грижи се за добрия външен вид на кожата, косата и ноктите
 • не съдържа изкуствени подсладители, захар, лактоза, соя, глутен;
 • подходяща за прием от вегетарианци и вегани

 

Свойства на растението полски хвощ:

Полският хвощ е растение, което е среща в по-голямата част на Европа, както и в Северна Америка и Азия. Растението има  в състава си високо съдържание на силициев диоксид, който от своя страна спомага за поддържането на костната плътност, както и за синтеза на колаген в тялото. Полският хвощ е богат и на минерали като калций и магнезий, поддържа доброто състояние на кожата, косата и ноктите, има диуретичен ефект и насърчава естествената детоксикация на организма. Растението допринася за здравето и нормалното функциониране на пикочо-половата система и спомага  за предотвратяването на различни инфекции в пикочните пътища.

 

Съставки: Дн. доза:

Полски хвощ
/Equisetum arvense/, екстракт от лист 4:1

500 mgВода, растителен глицерол, алфа-токоферол, калиев сорбат.

*хранителни референтни стойности; ** няма определена хранителна референтна стойност;

Не съдържа:  Глутен, лактоза, захар, подсладители, соя, алкохол. Подходящо за вегетарианци и вегани.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на пикочо-половата система, както и косата, кожата и ноктите.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Да не се използва при хора, алергични към някоя от съставките на добавката. Възможно е образуването на утайка поради наличието на естествени съставки, не представлява дефект в продукта. Не се препоръчва употребата от деца, бременни и кърмещи жени. Разклатете добре преди употреба.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 29 капки 1-2 пъти директно или разтворени във вода, сок или студено ястие (например салата).

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Aura Herbals, Полша