Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

В подкрепа на кръвоносните съдове и сърцето - Ресвератрол, 30 ml капки Aura Herbals

 • Марка: Aura Herbals
 • Кат. номер:10702 AH
Подпомага сърдечно-съдовата система и кръвоносните съдове. Спомага за контрол на кръвното налягане и холестерола и притежава мощни антиоксидантни свойства
Подробно описание +

Resvadrop - Resweratrol на Aura Herbals е натурален продукт под формата на капки, който съдържа естествен ресвератрол от червено грозде. Мощна антиоксидантна формула, създадена в подкрепа на сърдечното здраве и правилното кръвообращение. Подпомага нормалното състояние на кръвоносните съдове, грижи се за здравето на очите и допринася за контрола на кръвната захар и кръвното налягане. Особено подходящ при варикозно-разширени вени, хемороиди и проблеми с капилярите.

 

Полезни ефекти и предимства на ресвератрола:

 • Осигурява антиоксидантна защита на клетките. Помага за закрила на сърцето и кръвоносните съдове от оксидативен стрес.
 • Насърчава кръвообращението.
 • Подкрепя нормалната функция на кръвоносните съдове.
 • Облекчава симптомите при разширени вени и хемороиди.
 • Поддържа зрението.
 • С анти-ейдж свойства, които благоприятстват младежката свежест на кожата.
 • Подходящ за диабетици, вегани и вегетарианци.

 

Състав, действие и свойства на ресвератрола от червено грозде

Ресвератролът е естествен полифенол, биофлавоноид, който се открива във висока концентрация в червено грозде, боровинки, касис, къпини, червено вино и фъстъци. Мощните му антиоксидантни и противовъзпалителни свойства оказват благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система и допринасят за дълголетието и качеството на живот

Ресвератролът се свързва с т.нар. “френски парадокс”. Въпреки редовната консумация на бял хляб и високомаслени ястия, които са предпоставка за здравословни проблеми, делът на сърдечните и онкологични заболявания във Франция е по-нисък, в сравнение с други райони по света, с нагледно по-балансирани хранителни навици. Заслугата се отдава именно на редовния прием на ресвератрол чрез червеното вино.

Resvadrop - Resweratrol на Aura Herbals е висококачествен източник на ресвератрол, който осигурява на тялото еквивалент на 4 чаши червено вино. Той е без съдържание на подсладители, соя, алергени, лактоза, глутен, захар, алкохол и компоненти от животински произход.  

 

 • Сърдечно-съдова система: антиоксидантни свойства на ресвератрола помагат за неутрализиране вредните ефекти от свободните радикали. Способстват за контрола на кръвното налягане и поддържат превенцията на сърдечни заболявания и нарушения на кръвоносната система (атеросклероза, тромбози, инфаркт на миокарда и др. Също така ресвератролът насърчава производството на азотен оксид, който допринася за разширяване на кръвоносните съдове и стимулира кръвообращението.

 

 • Метаболитни процеси: съдейства за правилния глюкозен и липиден метаболизъм и потиска действието на някои ензими, които участват в преработването на глюкозата в сорбитол. Благодарение на това подобрява инсулиновата чувствителност, понижава риска от метаболитен синдром и благоприятства състоянието при диабет и инсулинова резистентност.

 

 • Клетъчно здраве: намалява оксидативния стрес върху клетките, който може да доведе до разрушаване на клетъчните мембрани и преждевременно стареене. Подпомага регенерацията на увредените ДНК участъци при напредването на възрастта.

 

 • Мозъчна дейност, когнитивна функция и нервна система: ресвератролът притежава способността да преминава кръвно-мозъчната бариера, насърчава кръвообращението в мозъка и когнитивните възможности. Влияе положително върху централната нервна система и подкрепя профилактиката на психични разстройства, деменция, Алцхаймер и други.

 

Съставки: В16 капки/ дн. доза: %NRV*

Грозде
/Vitis Vinifera/ Екстракт от ципа, осигуряващ

 40 mg **
Ресвератрол 1 mg **

 

Вода, глицерол, L-аскорбинова киселина, калиев сорбат.

*хранителни референтни стойности; ** няма определена хранителна референтна стойност;

Не съдържа:  Глутен, лактоза, захар, подсладители, соя, алкохол. Подходящо за вегетарианци.

Приложение: Подпомага нормалното състояние на кръвоносните съдове.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Да не се използва при хора, алергични към някоя от съставките на добавката. Възможно е образуването на утайка поради наличието на естествени съставки, не представлява дефект в продукта. Разклатете добре преди употреба

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.:  По 16 капки веднъж дневно директно или добавете към студено ястие (например салата).

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Aura Herbals, Полша