Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Флорадроп /Пробиотични капки 2 млрд. активни пробиотици/, 20 ml Aura Herbals

  • Марка: Aura Herbals
  • Кат. номер:11907 AH
Допринася за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и имунната система
Подробно описание +

Floradrop, Lactobacillus Rhamnosus GG - Флорадроп /Пробиотични капки 2 млрд. активни пробиотици/

 

Хранителна добавка, подпомагаща нормалното състояние и функциониране на стомашно-чревния тракт. Подкрепа имунната система и засилва защитните сили на организма

 

Хранителна добавка, капки, 20 мл.

 

Флорадроп е натурална хранителна добавка в течна форма, която съдържа 2 млрд. активни пробиотици, представени от Лактобацилус рамнозус. Подпомага  нормалното състояние и функциониране на стомашно-чревния тракт и пречи на вредните микроорганизми да се задържат в него. Допринася за по-доброто усвояване на хранителните вещества и насърчава правилното храносмилане. Тази хранителна добавка повлиява добре при стомашни и чревни неразположения, стомашни вируси, тежест и подут корем, запек, диария, раздразнен стомах, киселини и газове. Доставя на тялото полезни пробиотични бактерии, които благоприятстват перисталтика и поддържат здравето на стомаха и чревната флора. Освен това този продукт подкрепя имунната система и засилва защитните сили на организма. Хранителната добавка не съдържа в състава си глутен, лактоза, соя, захар, подсладители и калиев сорбат и е подходяща за прием от вегетарианци.

 

Ефекти от приема на Флорадроп:

  • натурална растителна хранителна добавка в течна форма;
  • подпомага  нормалното състояние и функциониране на стомашно-чревния тракт;
  • допринася за по-доброто усвояване на хранителните вещества и насърчава правилното храносмилане;
  • спомага за неутрализирането на вредните микроорганизми от стомаха и червата;
  • подсилва имунната система и защитните сили на организма;
  • повлиява добре при стомашни и чревни неразположения, стомашни вируси, тежест и подут корем, запек, диария, раздразнен стомах, киселини и газове;
  • не съдържа изкуствени подсладители, захар, лактоза, соя, глутен;
  • подходяща за прием от вегетарианци

 

Свойства на пробиотиците:

Пробиотиците са живи микроорганизми, които се срещат в някои храни като киселото мляко, киселото зеле, киселите краставички и др., както и под формата на хранителни добавки. Основните ползи на пробиотиците за човешкото здраве са че подпомагат нормалното състояние и функциониране на стомашно-чревния тракт, доставят полезни бактерии и спомагат за елиминирането на лошите такива от стомаха. По този начин балансират чревната флора и спомагат за по-доброто храносмилане и усвояване на приетите хранителни вещества. Освен това пробиотиците повишават чревния имунитет, а от там и общия имунен такъв. Засилват защитните сили на организма и повлияват добре при различни стомашни и чревни неразположения като: запек, диария, стомашни вируси, къркорене на червата, лошо храносмилане, газове, киселини и др.

 

Съставки:

в 15 капки/ дн. доза:

Лактобацилус рамносус 
Живи микро капсулирани бактериални култури GG ATCC 53103

2x10^9 CFUⴕⴕCFU (единици, образуващи колонии).

Царевично масло, алфа-токоферол.  

*хранителни референтни стойности; ** няма определена хранителна референтна стойност;

Не съдържа:  Глутен, лактоза, захар, подсладители, соя, алкохол, калиев сорбат. Подходящо за вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и имунната система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Да не се използва при хора, алергични към някоя от съставките на добавката. Разклатете добре преди употреба.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.:  По 15 капки дневно директно или  добавете към течност или храна. Не добавяйте към много студени или топли ястия.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Aura Herbals, Полша