Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Подпомага костите, зъбите и имунитета - Витамин А, К2, D3, E - 30 ml капки Aura Herbals

  • Марка: Aura Herbals
  • Кат. номер:10733 AH
Подобрява имунитета, поддържа здравето на костите, зъбите и кожата
Подробно описание +

Witamina ADEK на Aura Herbals е висококачествен комплекс от витамини А, К2, D3 и E, който подпомага нормалното състояние на костите, зъбите и имунната система. Продуктът осигурява антиоксидативна закрила, благоприятства здравето на зрителните органи и допринася за правилното съсирване на кръвта.

 

Водещи ефекти върху човешкото здраве на комбинацията от витамини А, К2, D3 и E:

  • Подкрепя стабилността на имунната система.
  • Притежава антиоксидантни свойства, които помагат в борбата със свободните радикали.
  • Съдейства за правилното кръвосъсирване.
  • Поддържа функцията на костите и мускулите. 
  • Насърчава усвояването на калций и фосфор.
  • Грижи се за оралното здраве.
  • Допринася за нормалното състояние на кожата и лигавиците.

 

Действие на основните активни съставки - мастноразтворими витамини А, К2, D3 и E

Формулата на Witamina ADEK Aura Herbals се характеризира с висока концентрация на витамин D и изчистен състав без съдържание на калиев сорбат, подсладители, алергени, лактоза, глутен, захар и алкохол.

Витамин A (ретинил палмитат)

Витамин А е силен антиоксидант, който подкрепя функцията на имунната система. Благоприятства нормалния метаболизъм на желязото, предпазва клетките от негативните ефекти на свободните радикали и поддържа зрението.

Витамин А е един от най-важните витамини за здравето на кожата и лигавиците. Помага за заздравяване на венците и облекчава симптомите на акне и псориазис.

Витамин D3 (холекалциферол, от ланолин)

Витамин D3 е известен още като “слънчев витамин”, защото се синтезира по естествен начин от човешкото тяло под въздействието на слънцето. Мощен имуностимулатор, особено необходим през студените месеци, когато се произвежда в по-малки количества, а организмът е подложен на атаките на сезоните вируси.

Витамин D3 влияе благоприятно върху усвояването на калций и фосфор и помага за поддържането на здрави зъби и нормална мускулна функция.

Витамин E (d-алфа-токоферол, от семена на слънчоглед)

Витамин Е е един от най-мощните антиоксиданти в природата. Той съдейства за намаляване на оксидативния стрес и предпазване на клетъчните мембрани от увреждане и разрушаване. Поддържа доброто състояние на кожата и я защитава от агресивното влияние на UV лъчите. Витамин Е повишава превенцията на сърдечно-съдови болести като допринася за регулиране на холестерола и противодейства на образуването на кръвни съсиреци. Помага за намаляване на болката при артрит и други заболявания на опорно-двигателната система, засягащи двигателната активност.  Също така способства за нормализиране на хормоналния баланс при мъжете и жените.

Витамин К2 (менахинон, от натто, ферментирали соеви зърна)
Витамин К е основен фактор за правилното кръвосъсирване и предотвратяване на кръвозагуба. Подобрява еластичността на кръвоносните съдове и може да забави прогресията на калцификацията на артериите (атеросклероза). Той подкрепя и функцията на костната система като активира протеиновия хормон остеокалцин, който влияе укрепващо на костите и е неразделна част от профилактиката на остеопороза.


Съставки:

в 2 капки/ дн. доза:

%NRV*

Витамин A 
(ретинил палмитат)

320 μg 40%

Витамин D3
(холекалциферол) (от ланолин)

 800 UI (20 μg) 400%

Витамин E
(d-алфа-токоферол) (от семена на слънчоглед)

4.8 mg 40%

Витамин К
(менахинон) (от натто, ферментирали соеви зърна)

30 μg 40%Зехтин, екстракт от розмарин.

*хранителни референтни стойности;

Не съдържа:  Глутен, лактоза, захар, подсладители, алкохол, калиев сорбат. Подходящо за вегетарианци.

Приложение: Подпомага, нормалното състояние на костите, зъбите и имунната система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Да не се използва при хора, алергични към някоя от съставките на добавката.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.:  По 5 капки дневно  директно или добавете към течност (мляко) или студено ястие.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Aura Herbals, Полша