Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Орехов комплекс, 50 ml капки Aura Herbals

42,31 лв.
  • Марка: Aura Herbals
  • Кат. номер:11631 AH

Допринася за нормалното състояние на сърдечно-съдовата система, подпомага храносмилането и регулира функцията на черния дроб. В подкрепа на сърцето, храносмилането и черния дроб -

Подробно описание +

Kompleks orzecha - Walnut Natural Complex - Орехов комплекс 

 

Растителна хранителна добавка с екстракт от орех, канела, карамфил и грейпфрут в подкрепа на нормалното състояние на сърдечно-съдовата, храносмилателната система и черния дроб

 

Хранителна добавка, капки, 50 мл.

 

Орехов комплекс е изцяло натурална хранителна добавка под формата на тинктура, която съдържа в състава си растителни екстракти от орех, карамфил, канела и грейпфрут. Тя подпомага нормалното функциониране на храносмилателната и сърдечно-съдовата система и оказва положителен ефект върху работата на черния дроб. Орехите в тази хранителна добавка са богати на антиоксиданти и Омега-3 мастни киселини, които спомагат за намаляване на лошия холестерол и контрол на кръвното налягане. Освен това балансират чревната флора и се борят с различни възпаления. Канелата има антимикробни и противовъзпалителни свойства и оказва благоприятен ефект при стомашни неразположения. Освен това спомага за намаляване нивата на лошия холестерол, предпазва от сърдечно-съдови заболявания и се грижи за здравето на черния дроб. Карамфилът в тази хранителна добавка подобрява храносмилането, балансира киселинността в червата, облекчава спазмите и спомага за детоксикацията на черния дроб.

 

Ефекти от приема на Орехов комплекс:

  • изцяло натурална растителна хранителна добавка в течна форма;
  • подпомага нормалното функциониране на храносмилателната и сърдечно-съдовата система;
  • подобрява храносмилането и балансира нивата на киселинност в червата;
  • спомага за намаляване нивата на лошия холестерол и контролира кръвното налягане;
  • предпазва от сърдечно-съдови заболявания;
  • спомага за детоксикацията на черния дроб;
  • не съдържа изкуствени подсладители, захар, лактоза, соя, глутен;
  • подходяща за прием от вегетарианци и вегани

 

Свойства на основните съставки в тази хранителна добавка:

 

Орехи:

Орехите са ядки, които за богати на полифеноли, антиоксидантни и Омега-3 мастни киселини. Имат противовъзпалителни свойства, спомагат за предотвратяване на възпаленията в стомаха, допринасят за контрол на кръвното налягане и намаляват лошия холестерол. Орехите са полезни и за здравето на мозъка.

 

Канела:

Канелата е подправка, която намира широко приложение в кулинарията, но има и много полезни за човешкия организъм свойства. Тя допринася за облекчаване на стомашни неразположения, има противовъзпалителни свойства и се бори с различни инфекции и бактерии в стомаха. Освен това се грижи за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и здравето на черния дроб.

 

Карамфил:

Карамфилът е вид подправка, която съдържа в състава си витамини от групата B, както и селен, цинк, калций, калий и магнезий. Той подобрява храносмилането, балансира киселинността в червата, облекчава спазмите и спомага за детоксикацията на черния дроб.

 

Съставки:

В 34 капки/ дн. доза

Орех
/Juglans Regia/ екстракт от лист 4:1

250 mg

Карамфил 
/Syzygium aromaticumекстракт от цвят 4:1

233 mg

Канела DER 4:1 
/Cinnamomum zeylanicum/ екстракт от кора 4:1

83 mg

Грейпфрут
/Citrus paradisi/ екстракт от семена 4:1

233 mg

 

Вода, растителен глицерол, алфа-токоферол, калиев сорбат.

*хранителни референтни стойности; ** няма определена хранителна референтна стойност;

Не съдържа:  Глутен, лактоза, захар, подсладители, соя, алкохол. Подходящо за вегетарианци и вегани.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на сърдечно-съдовата, храносмилателната система и черния дроб.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Да не се използва при хора, алергични към някоя от съставките на добавката. Възможно е образуването на утайка поради наличието на естествени съставки, не представлява дефект в продукта. Да не се използва от бременни и кърмещи жени. Разклатете добре преди употреба.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.:  По 17 капки 2 пъти дневно,  директно или разтворени към вода, сок или друга хладка течност.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Aura Herbals, Полша