Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Кордицепс 60 капсули Енергия и силен имунитет Mattisson Healthstyle

47,99 лв.
  • Марка: Mattisson Healthstyle
  • Кат. номер:MT2053

Подобрява нивата на енергия, стимулира либидото и повишава имунитета. Енергия и силен имунитет.

Подробно описание +

Кордицепсът (Cordyceps sinensis) е медицинска гъба и адаптоген

Оказва антистрес действие и повлиява умората. В китайската традиционна медицина от векове гъбата се използва като важно средство за осигуряване на енергия, за поддържане на активността и здрава сексуална функция.

Хранителната добавка с кордицепс притежава тонизиращ ефект, подпомага метаболизма, повишава жизнеността и може да осигури следните ползи за здравето:

  • Засилва клетъчната енергия

  • Благоприятства естествения детокс

  • Поддържа здравословни нива на възпаление

  • Подобрява метаболизма на глюкозата и инсулиновата чувствителност

  • Повишава естествените защитни сили на организма

  • Балансира половите хормони

  • Намалява умората, укрепва силата и сексуалното желание

  • Оказва антиоксидантна защита

Всяка веган капсула Кордицепс Mattisson съдържа 100% органична биомаса от мицел с висока концентрация на активни съставки.

Кордицепсът е богат на важни полизахариди, бета-глюкани, кордицепинова киселина и кордицепин, витамини и биоактивни вещества, които допринасят за неговите силно изявени антиоксидантни, имуностимулиращи, противовъзпалителни, противотуморни, антиметастатични, антимикробни, хипогликемични, невропротективни и анти-ейдж ефекти.

Дисбалансът между свободните радикали и антиоксидантите в тялото играе важна роля в стареенето и развитието на свързани с възрастта заболявания. Кордицепинът и полизахаридите в кордицепса притежават мощни антиоксидантни свойства, които взаимодействат и неутрализират свободните радикали, предпазвайки тялото от оксидативен стрес.

Кордицепсът може да задейства имунната система и да активира различни имунни клетки. Той е отлично средство за засилване и възстановяване на отслабения и изтощен организъм.

Гъбата кордицепс е в състояние успешно да се бори с умората , да повиши енергията и да подобри сексуалното желание. Тази гъба често се използва за редуциране на негативните ефектите от стреса върху тялото и за постигане на емоционално благополучие.

Кордицепсът е традиционно известен с това, че повишава либидото. Хормонално регулаторните му свойства оптимизират функцията на прогестерона, естрогена и кортизола. Консумацията на кордицепс оказва ефективна подкрепа за стимулиране на либидото при жените и за повишаване на мъжката сексуална и репродуктивна способност.

Справянето с метаболитното разстройство може да помогне за минимизиране на отрицателните ефекти от допълнителния естроген в тялото. Хранителната добавка с кордицепс също така може да бъде в помощ на жените по време на перименопауза и менопауза, като облекчи някои от характерните за този период симптоми.

Съставки: Дн. доза:

Кордицепс
(Cordyceps sinensis)

 1575 mg

Капсула (хидроксипропил метил целулоза).

Подходящо за вегани.

Хранителна добавка, 60 капсули.

 

 

Дозировка и приложение

 

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 капсула 1 до 3 пъти дневно, по време или след хранене, с обилно количество вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Производител: Mattisson Healthstyle, Холандия