Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Спокоен сън при децата - Цветни есенции на д-р Бах, Перли, 20 g

  • Марка: Lemon Pharma
  • Кат. номер:900354 LP
За релаксираща нощ
Подробно описание +

Детските глобули „Сън“ за релаксираща нощ са продукт от тематичната гама безалкохолни цветни комплекси на д-р Бах за деца и млади майки

Глобулите „Сън“ са комбинация от цветовете на бял кестен за уравновесяване на емоциите, джанка за релаксиране, импатиенс за търпение и скална роза за повече смелост. Растенията са отгледани чрез биологично земеделие. Процесът на производство е изключително сложен, за да запази максимално полезните ефекти на цветята. С детските глобули „Сън“, производителят Lemon Pharma дава незабавно и лесно приложимо решение срещу детското безсъние. Оригиналният микс е изцяло веган. Глобулите от цветя на Бах за деца помагат бързо и ефективно, нямат странични ефекти, не предизвикват алергични реакции, не са токсични и не водят до пристрастяване.

Какви са особеностите на цветната терапия на д-р Бах

  • Лечебният метод на д-р Едуард Бах е форма на фина енергийна терапия, която въздейства основно върху човешката психика. За разлика от методите за лечение с помощта на химически получени лекарства, които въздействат върху процесите, протичащи в тялото, методът на лечение на Бах има ефект на по-високо и по-малко осезаемо ниво. Тази форма на терапия е подходяща за деца, защото са с висока чувствителност и фина емоционална организация. Цветните есенции на Бах не предизвикват странични ефекти и много често допълват методите на традиционната и алтернативната медицина.

  • Есенциите от цветя на Бах са изключително натурални, абсолютно безопасни и въздействат щадящо на организма, без да предизвикват пристрастяване и без да противоречат на други методи на медицинска помощ и лечение. По време на приема на есенцията, човек чувства, че самостоятелно постига психологически баланс. Според описанията на езотериците, лечението с цветни есенции произхожда от най-древните цивилизации като Атлантида и Лемурия.

  • Есенциите от цветя се използват при лечението на много видове емоционални разстройства при хора в различни възрасти и с различен тип темперамент. Подобно на хомеопатичните лекарства, цветните инфузии принадлежат към категорията на вибрационните препарати. Те не заместват лечението в спешни, критични случаи, но са средство за предотвратяване на заболявания и поддържане на здравето.

  • Простотата, естествеността и достъпността на метода на д-р Бах разкриват неограничени възможности за използване на тази система както от лекари и психолози, така и от всеки човек поотделно.

 

Хранителна стойност: В 100 g:

Енергия

1171 kJ/410 kCal

Мазнини

0 g
Наситени мазнини 0 g

Въглехидрати

99.5 g

Захари

99.5 g

Протеини

0 g

Сол

0 g

Съставки: Захароза*, цветни есенции на д-р Бах: Витлеемска звезда (Ornitholagum umbellatum)*, Скална роза (Helianthemum nummu-larium)*, Импатиенс (Impatiens glandulifera)*, Черешов цвят (Prinus cerasifera)*, Клематис (Clematis vitalba)*, бял кестен*.

*Съставки от биологично земеделие.

Подходящо за вегани.

Не съдържа: Алкохол.

Хранителна добавка, 20 g

 

Дозировка и приложение

 

Приложение: Допринася за нормалната функция на съня при децата.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за прием от продукта: При нужда поставете 2-4 глобула върху езика.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Производител: Lemon Pharma GmbH & Co. KG, Франция