Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Дъвки с цветни есенции на д-р Бах N°41 - Фокус, 40 броя с вкус на цитрусови плодове

  • Марка: Lemon Pharma
  • Кат. номер:100103 LP
Висококачествени дъвки за буден ум
Подробно описание +

N°41 Focus Kaugummi Lemon Pharma са висококачествени дъвки за буден ум, основани на невероятните свойства на есенциите на д-р Бах

Иновативната комбинация от есенции с бял кестен, импатиенс валериана, склерантус, кестенова пъпка и клематис поддържа фокуса, насърчава паметта и стимулира концентрацията. Продуктът се грижи за оралната флора и подпомага превенцията на кариес.

Полезни ефекти на дъвки N°41 Focus Kaugummi:

  • Допринасят за повишаване на енергията и събуждане на ума и тялото.

  • Поддържат мозъчната дейност, паметта и фокуса.

  • Съдействат за възстановяване на търпението и емоционалния баланс.

  • Подобряват реакцията при необходимост от вземане на решения, базирани на предишен опит.

  • Благоприятстват оралната флора.

  • Стимулират производството на слюнка и помагат за намаляване на плаката.

  • Наличието на ксилитол подобрява защитата срещу кариес.

  • Не съдържат съставки, които предизвикват повишена чувствителност, като аспартам, глутен и алкохол. Подходящи за деца, веган, халал и кошер.

Действие на основните компоненти - есенции с бял кестен, импатиенс валериана, склерантус, кестенова пъпка и клематис

Есенция N°35 Бял кестен (White Chestnut)

Есенция N°35 Бял (конски/див) кестен помага за излизане от лабиринта на разхвърляните мисли. Отличен избор при проблеми с блокирано към минали или бъдещи събития внимание, което нарушава енергийните нива и умствената почивка. Допринася за проясняване на ума, структуриране на мисълта и съсредоточаване в настоящето.

Есенция N°9 Склерантус (Sclerantus)

N°9 Склерантус (Хрущялка) е есенция за вътрешен баланс, която помага за избягване на резки промени в настроението и неспособност за достигане до правилни решения. Подходяща за противодействие на непостоянство, нерешителност и разсеяност, които често водят до преценка с неблагоприятен резултат. Съдейства за възвръщане на уравновесеността и поставянето на ясни цели.

Есенция N°18 Слабонога (Impatiens)

Есенция N°18 Слабонога допринася за забавяне на темпото и вземане на добре обмислени решения. Балансираният ежедневен ритъм облекчава напрежението, разкрива предимствата на търпението и позволява на ума да си почине и възстанови. Есенцията подпомага насладата от вътрешния мир, посредством намаляване на стреса и справяне с нетърпеливостта.

Есенция N°7 Кестенова пъпка (Chestnut Bud)

N°7 Кестенова пъпка представлява есенция, която способства за повишаване ефекта от житейския опит. Склонността за повтаряне на грешки е присъща на човека. Стресът от напрегнатия начин на живот замъглява мисленето и скоро след излизане от неприятна ситуация, често отново сме в същото положение. Есенция N°7 Кестенова пъпка благоприятства натрупване на знания и опит, помага за осъзнаване на грешките и разкъсване оковите на поведенческия модел за повтаряне на неправилни стъпки.

Есенция N°9 Клематис (Clematis)

Есенция N°9 Клематис (Повет) помага за завръщане в реалността и реализиране на пълния потенциал. Съдейства за събиране на разпилените мисли, стимулира концентрацията и креативните идеи. Насърчава процеса на излизане от света на фантазиите и допринася за тяхното реализиране в действителност.

 

Хранителна стойност: В 100 g:

Енергия

755.2 kJ/181.2 kCal 

Мазнини

0 g
Наситени мазнини 0 g

Въглехидрати

74.2 g

Захари

0 g

Полихидратни алкохоли

74.2 g

Фибри

0.5 g

Протеини

0 g

Сол

0 g

Съставки: сорбитол, малтитол, малтитолов сироп, ксилитол (5%), манитол, сукралоза, ацесулфам К, дъвкателна маса, аромати, лимонена киселина, глицерин, 0.25% цветни есенции на д-р Бах (бял кестен, склерантус, Импатиенс (Impatiens glandulifera), кестенова пъпка), гума арабика, соев лецитин, карнаубски восък.

Подходящо за вегани

Не съдържа: Захар, Аспартам, Глутен, Алкохол.

60 g (40 броя), с вкус на цитрусови плодове

 

Дозировка и приложение

 

Препоръки за употреба: От 4 до 8 дъвки дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Може да има слабително действие ако се консумира голямо количество.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.

 

Производител

 

Производител: Lemon Pharma GmbH & Co. KG, Франц