Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Себеутвърждение - Цветен еликсир от скална вода - Капки по метода на д-р Бах, 10 ml

19,84 лв.
  • Марка: Artesania Agricola
  • Кат. номер:090277 (095027) AA

Билковите капки са предназначени за хора, които са склонни към себеотрицание и не съумяват да се наслаждават на обикновените радости в живота

Подробно описание +

Какво е предназначението на флоралните еликсири според д-р Бах?

Д-р Едуард Бах (1886-1936) приема, че някои негативни емоционални състояния могат да имат пагубен ефект върху нашето телесно благополучие. Неговият терапевтичен метод възстановява психологическия баланс и по този начин облекчава симптомите при различни здравословни състояния.

Методиката на д-р Бах е базирана на използването на 38 различни цветя с хармонизираща и положителна сила върху целия организъм. Терапевтичният прием на цветните еликсири играе важна поддържаща роля при състояния на емоционален дисбаланс и различни психосоматични разстройства, при които страда както психиката, така и физиката.

Доктор Бах групира 38-те цветни еликсира в 7 основни групи:

  1. Страх

  2. Несигурност

  3. Липса на интерес към текущите обстоятелства

  4. Самота

  5. Свръхчувствителност към влияния

  6. Униние и отчаяние

  7. Прекалена загриженост за благополучието на другите

Цветен еликсир от Скална вода - при какви състояния помага и за кого е подходящ 

Цветен еликсир от Скална вода е напълно натурален и безвреден за здравето еликсир. При продължителна употреба се отразява благоприятно както на психическо и емоционално, така и на физическо ниво.  

- Ефект върху психическото здраве 

Цветен еликсир от Скална вода е много подходящ за хора, които имат ограничен начин на живот и нямат смелост да го променят. Прекалено строги и взискателни са към себе си. Все са недоволни от постигнатото. Склонни са да се самообвиняват за неща, които би трябвало да подминават с лека ръка. Всичко това им пречи да бъдат щастливи и да водят пълноценен начин на живот. Еликсирът помага да се отървете от негативните мисли, да бъдете по гъвкави и широко скроени. Да погледнете на живота от друг ъгъл, да не се поддавате на чуждо влияние и да се успокоите душевно. 

- Ефект върху физическото здраве 

Цветен еликсир от Скална вода помага при всякакъв тип хормонални, менструални и полови смущения. Препоръчва се при проблеми с опорно-двигателната система, болести на съдовете и черния дроб. Отразява се добре на стомаха и храносмилането. 

Съставки: Скална вода (Agua petra), алкохол- като стабилизатор. 

 

Хранителна добавка, 10 ml

 

Дозировка и приложение

 

Приложение: Цветето на гъвкавостта. При твърдост, строгост към себе си.

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна дневна доза за прием от продукта: 2 капки разтворени в половин чаша минерална вода , отпивайте на глътки.  Или 2 капки директно под езика, колкото пъти е необходимо на ден.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Производител: Artesania Agricola, S.A,Испания