Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Имунитет - Кверцетин 1000mg + Бромелаин 200mg, 120 капсули Double Wood

 • Марка: Double Wood
 • Кат. номер:07747 DW
Спомага за поддържане на нормалния глюкозен метаболизъм, за доброто състояние на имунната и сърдечносъдовата система.
Подробно описание +

Quercetin with Bromelain / Кверцетин + Бромелаин, 120 капсули, е хранителна добавка на американската компания Double Wood® Supplements. Продуктът допринася за поддържане на нормалния глюкозен метаболизъм, както и за нормалното състояние на имунната система. Не съдържа глутен и ГМО.

 

Кверцетинът е известен с мощните си антиоксидантни свойства, които могат да подкрепят нормалното функциониране на имунната система. Формулата на хранителната добавка включва и бромелаин - активна съставка, която подобрява усвояването на кверцетин и увеличава неговата ефективност.

Здравословни ползи на активните съставки

Кверцетинът е изключителен биофлавоноид, който се среща в състава на различни плодове и зеленчуци, най-високите концентрации се наблюдават в ябълките и лука. Кверцетинът има силни антиоксидантни свойства и се смята, че подпомага поддържането на нормалните нива на холестерол и адекватния имунен отговор. Също така е известно, че улеснява усвояването на цинк, когато се приема в комбинация с този минерал.

 

Какви са предимствата на продукта Quercetin with Bromelain / Кверцетин + Бромелаин?

 

 • Подкрепа на имунната система:
  • Кверцетинът е мощен антиоксидант, който подпомага защитата на клетките от свободните радикали и възпалителните процеси. Той поддържа нормалното функциониране на имунната система и я подкрепя в борбата с различни инфекциозни причинители и заболявания.
 • Подобряване на глюкозния метаболизъм:
  • Като част от здравословния метаболизъм кверцетинът може да спомогне за поддържането на нормалното ниво на глюкоза в кръвта. Този аспект е особено важен за хората с предразположеност към захарен диабет тип 2 или тези, които искат да поддържат здравословно ниво на кръвната си захар.
 • Подобряване на усвояването на кверцетин:
  • Бромелаинът, който е част от състава на продукта, има способността да подобрява усвояването на кверцетин. Това означава, че кверцетинът става по-лесно достъпен за организма и приема му може да даде по-бързи и по-ефективни резултати.
 • Антиоксидантна защита:
  • Като антиоксидант кверцетинът играе важна роля в борбата срещу оксидативния стрес. Той може да спомогне за предотвратяването на преждевременното стареене и развитието на хронични заболявания.
 • Подпомагане на нормалното функциониране на сърцето:
  • Заради своите антиоксидантни свойства кверцетинът може да спомогне за поддържане на нормалното функциониране на сърцето, като намалява риска от развитие на множество сърдечни заболявания. Той също така може ефективно да регулира стойностите на артериалното кръвно налягане и нивата на холестерол в кръвта.
 • Подобряване на усвояването на цинк:
  • Кверцетинът може да бъде комбиниран с цинк, за да увеличи вътреклетъчните му нива. Този минерал играе ключова роля в имунната функция и много други процеси в организма.

 

Съставки: В 2 капс.: Дн. доза:
Кверцетин 1000 mg 1000 mg
Бромелаин            200 mg 200 mgХипромелоза (растителна капсула), оризово брашно, растителен стеарат.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Спомага за поддържане на нормалния глюкозен метаболизъм, както и за нормалното състояние на имунната система.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 капсули дневно, за предпочитане на празен стомах.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA