Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Детски глобули на д-р Бах “Спокойствие“, 20 g Lemon Pharma

  • Марка: Lemon Pharma
  • Кат. номер:900350 LP
Създадени по разработената от д-р Бах система за лечебно действие на цветята
Подробно описание +

Peace and Calmness for Children  Original Bachflower Globulix Pearls / Детски глобули “Спокойствие“, 20 g, е хранителна добавка, която подпомага нормалното състояние на нервната система при децата.

Тази хранителна добавка, създадена от френската компания Lemon Pharma, съчетава оригиналните цветя на д-р Бах. Тя е разработена специално за деца и има за цел да подпомогне тяхното психическо и емоционално благополучие. Продуктът е сертифициран и е биологичен. Подходящ е за вегани и не съдържа алкохол.

Есенциите, които са включени в тази хранителна добавка, са:

  • Витлеемска звезда (Ornitholagum umbellatum): Този цветен екстракт подпомага дълбокото, спокойно дишане и освобождаването от стрес. Насърчава постигането на свобода и спокойствие по време на сън;
  • Скална роза (Helianthemum nummularium): Способства за развиването на увереност и смелост. Този екстракт може да помогне при управлението на тревожни състояния, които могат да се появят през нощта;
  • Импатиенс (Impatiens glandulifera): Този цветен екстракт подпомага спокойствието, с което да преодолее нетърпението и бързината. Той насърчава релаксацията и отпускането преди сън;
  • Черешов цвят (Prinus cerasifera): Подпомага способността за приемане на нещата такива, каквито са. Насърчава спокойствието по време на сън;
  • Клематис (Clematis vitalba): Осигурява възможност за повишена осведоменост и съсредоточеност. Този екстракт подпомага структурирането на мислите преди сън.

 

Философията е основана на убеждението на д-р Бах, че нарушенията на психическото равновесие могат да бъдат източник на различни заболявания. Този продукт помага на всяко дете да развие своя потенциал и да се справи с негативните състояния. Системата на цветните есенции включва 38 индивидуални есенции от диви цветя и изворна вода. Всеки еликсир на д-р Бах е предназначен да въздейства точно върху определено психическо състояние и да възвърне хармонията.

Продуктът е наличен под формата на глобули и е създаден специално за деца. Тя предоставя подкрепа при справянето с трудни моменти и предизвикателства в детския живот. Комбинацията от органични съставки и оригиналните цветни есенции на д-р Бах прави тази хранителна добавка ценен помощник в постигането на спокойствие и хармония при децата.

История на цветните есенции на д-р Бах:

Продуктът се базира на лечебната система на д-р Едуард Бах, основателят на Bach Flower Remedies. Този метод се фокусира върху използването на цветя и растения, които могат да подпомогнат психическото равновесие и хармонията. Д-р Бах разработва 38 индивидуални цветни есенции, всяка от които има свои специфични свойства за подпомагане на различни емоционални състояния.

Хранителни стойности: Дн. доза:

Енергия

1171 kJ/410 kCal  
Шипка 25 mg

Мазнини

0 g

Наситени мазнини

0 g

Въглехидрати

99.5 g 

Захари

99.5 g

Протеини

0 g 

Сол

0 g

 

Съставки: Захароза*, цветни есенции на д-р Бах: Витлеемска звезда (Ornitholagum umbellatum)*, Скална роза (Helianthemum nummu-larium)*, Импатиенс (Impatiens glandulifera)*, Черешов цвят* (Prinus cerasifera), Клематис (Clematis vitalba)*.

*Съставки от биологично земеделие.

Подходящо за вегани. Органичен продукт.

Не съдържа: Алкохол.

Приложение: Подпомага нормалното състояние на нервната система при децата.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за прием от продукта: При нужда поставете 2-4 глобула върху езика.

Съхранение: На стайна температура и далеч от пряка слънчева светлина. На място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Lemon Pharma GmbH & Co. KG,  Франция