Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Спрей на д-р Бах N°39 - Спешни случаи за спокойствие и релаксация, 20 ml Lemon Pharma

  • Марка: Lemon Pharma
  • Кат. номер:600103 LP
Облекчава нивото на стреса и осигурява целенасочена помощ за емоционалните моменти в ежедневието
Подробно описание +

N°39 Für Alle Fälle Urgence Camle et Relaxation Bachflower liquid spray / Спрей на д-р Бах - Спешни случаи за Спокойствие и Релаксация, 20 ml, е иновативна хранителна добавка, която подпомага нормалното състояние на нервната система.

Приемът на хранителната добавка може да ви помогне да създадете специални моменти на пълна релаксация и отдих. Спреят действа бързо и ефективно, като ви помага да се освободите от напрежението на забързаното ежедневие.

Този продукт е разработен от утвърдената френска компания Lemon Pharma. Основната му цел е да подкрепи нормалната функция на нервната система, предоставяйки усещане за спокойствие и пълна релаксация.

Съставките на този спрей са внимателно подбрани, като включват оригиналните цветни есенции на д-р Едуард Бах. Всяка от тях е добре известна със своите уникални свойства за постигане на вътрешен баланс и хармония:

  • Витлеемска звезда (Ornitholagum umbellatum): Тази есенция подпомага вдъхновяващото дишане и освобождаване от натрупаните стресови и/или негативни емоции. Тя може да ви подкрепи в постигането на спокойствие и вътрешна свобода.
  • Черешов цвят (Prinus cerasifera): Спомага за спокойното преживяване на стресови ситуации. Трудните периоди се преживяват, без да се изпитва прекомерно напрежение и безпокойство. Това може да ви помогне да се насочите към положителните аспекти на ежедневието.
  • Клематис (Clematis vitalba): Тази есенция насърчава по-съзнателното състояние, което води до по-ясни и организирани мисли.
  • Скална роза (Helianthemum nummularium): Известна със своите свойства за развиване на смелост и увереност. Тя може да ви подкрепи в преодоляването на страхове и тревожни състояния, които може да се появят, особено по време на нощния сън.
  • Импатиенс (Impatiens glandulifera): Есенцията на Импатиенс може да подпомогне поддържането на търпение и спокойствие. Това може да ви накара да бъдете по-смирени и спокойни преди сън.

 

Спреят се дозира лесно чрез впръскване два до три пъти директно върху езика. Благодарение на своята органична формула, той е подходящ за вегани и е изработен със специално внимание към природата.

История на цветните есенции на д-р Бах:

Продуктът се базира на лечебната система на д-р Едуард Бах, основателят на Bach Flower Remedies. Този метод се фокусира върху използването на цветя и растения, които могат да подпомогнат психическото равновесие и хармонията. Д-р Бах разработва 38 индивидуални цветни есенции, всяка от които има свои специфични свойства за подпомагане на различни емоционални състояния.

N°39 Für Alle Fälle Urgence Calme et Relaxation Bachflower Liquid Spray предоставя начин да се възползвате от природните свойства на цветните есенции на д-р Бах. Насладете се на релаксираща нощна почивка и по-спокойно състояние на ума!

Съставки: Бренди* (27% ABV),  Оригинални цветни есенции на д-р Бах (Витлеемска звезда (Ornitholagum umbellatum)*, Черешов цвят (Prinus cerasifera)*, Клематис (Clematis vitalba)*, Скална роза (Helianthemum nummu-larium)*, Импатиенс (Impatiens glandulifera)*, Бял Кестен*).

*Съставки от биологично земеделие.

Подходящо за вегани.   

Приложение: Подпомага нормалното състояние на нервната система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: При нужда, 2 до 3 впръсквания директно върху езика.

Съхранение: На стайна температура, далеч от пряка слънчева светлина. На място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Lemon Pharma GmbH & Co. KG, Франция