Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Пастили на д-р Бах – N°42 Доверие, 50 g (~ 40 броя) Lemon Pharma

  • Марка: Lemon Pharma
  • Кат. номер:300104 LP
Пастили със сок от акация, които насърчават чувството за самоувереност, интуиция и смелост8.82
Подробно описание +

N°42 Vertrauen Pastillen  / Пастили на д-р Бах – Доверие , 50 g (~ 40 броя), е хранителна добавка на френската компания Lemon Pharma.

N°42 Vertrauen Pastillen са био пастили, създадени по метода на д-р Бах, които включват неговите оригинални цветни есенции, известни по цял свят. Този продукт представлява ефективна комбинация за подпомагане на моментите, изпълнени със съмнения и колебания в ежедневието. Пастилите са подходящи за вегани и имат вкус на боровинки, което ги прави приятни за консумация.


Оригиналната композиция включва четирите основни цветя на Бах:

  • Тинтява: Подпомага усещането за спокойствие и увереност. Помага на хората да се справят със съмненията и да изразяват вярата в себе си;
  • Церато: Подкрепя яснотата на мисленето и вземането на решения. Укрепва увереността на хората в тяхната способност да вземат решения;
  • Аспен: Помага на хората да стоят стабилно на краката си и да напредват без страх. Укрепва усещането за защита, както и вярата в себе си;
  • Лиственица: Помага на хората да мислят по-задълбочено и да намерят правилния начин за действие. Подпомага тяхната креативност и способността им да превръщат идеите в реалност.

 

Тези пастили са без захар и са изработени от био гума арабика. Те съдържат и важни витамини от група В, витамин C, както и микроелементите селен и манган. Съчетанието на витамините B1 и B12 подпомага умствените функции, като насърчава способността за учене и за запаметяване. Витамин C спомага за намаляване на умората, а селен и манган предпазват организма от вредното въздействие на свободните радикали.

Продуктът съдържа в себе си оригиналния дух на Баховите цветни есенции, предоставяйки възможност на хората да възвърнат доверието и вътрешното си самочувствие в моментите на съмнение и несигурност.

История на цветните есенции на д-р Бах:

Продуктът се базира на лечебната система на д-р Едуард Бах, основателят на Bach Flower Remedies. Този метод се фокусира върху използването на цветя и растения, които могат да подпомогнат психическото равновесие и хармонията. Д-р Бах разработва 38 индивидуални цветни есенции, всяка от които има свои специфични свойства за подпомагане на различни емоционални състояния.

Съставки: В 1 табл.: Дн. доза:

NRV%*

Витамин С

2 mg 12 mg 15%

Манган

0.05 mg 0.30 mg 15%

Витамин В1

0.028 mg 0.17 mg  15%

Селен

1.37 µg

8.25 µg 15%

Витамин В12

0.063 µg

0.38 µg 15%Подходящо за вегани.  

Гума арабика (Acacia Senegalis), сорбитол и малтитол; aромат на боровинка; лимонена киселина; растително масло: копра и карнаубски восък, 0.25 % оригинални цветни есенции на д-р Бах (Лиственица, Тинтява, Аспен, Церато), кестенова пъпка, Клематис), сукралоза, калциев пантотенат, пиридоксин хидрохлорид, меден сулфат, фолиева киселина, калиев йодид.

Не съдържа: Захар.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Може да има слабително действие ако се консумира голямо количество.  

Препоръки за употреба: Да се смучат по 6 пастила дневно.

Съхранение: На стайна температура и далеч от пряка слънчева светлина. На място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Lemon Pharma GmbH & Co. KG, Франция