Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

За бистър ум, ясно съзнание и душевно спокойствие - Ormus Earth Minerals™, капки 59.2 ml

 • Марка: Global Healing
 • Кат. номер:03184 (OEM-2OZ)
Ултимативен инструмент за реализиране на максималния личностен потенциал
Подробно описание +

Ormus Earth Minerals™ на марката Global Healing представлява съчетание от енергийно обогатени благородни метали и микроелементи, предназначени да осигуряват бистър ум, ясно съзнание и душевно спокойствие

Натуралните добавки, добити от чисти източници в целия свят, допринасят за поддържането на баланса на вибрационните нива, за засилване на енергийния виталитет, за освобождаване от негативните нагласи и за задълбочаване на себепознаването.

Полезни за здравето свойства на хранителната добавка Ormus Earth Minerals™:

 • Заздравява връзката между ума и тялото;
 • Допринася за повишаване качеството на съня;
 • Съдейства за изостряне на концентрацията и бистротата на ума;
 • Поддържа естественото енергийно поле на тялото;
 • Осигурява на тялото необходимите за междуклетъчната комуникация микроелементи;
 • Поддържа високи вибрационните нива на положителни емоции като любов, радост, спокойствие и признателност;
 • Съдейства за освобождаване от нискочестотните вибрации, свързани със стрес, страх и притеснение.

Ormus Earth Minerals™ - ултимативен инструмент за реализиране на максималния личностен потенциал

Хранителната добавка Ormus Earth Minerals™ съчетава благородни метали и ценни микроелементи в състава, които активират енергийните жизнени сили, подържат широтата на съзнанието и стимулират междуклетъчната сигнализация, за да заздравят максимално връзката между вътрешния свят и обкръжаващата действителност.

Високоспиновите орбитално пренаредени моноатомни елементи (ORMUS) в състава на продукта са свободни – те са отделени от естествената си структура и могат да бъдат усвоени максимално лесно, за да бъдат използвани от тялото за поддържане на свръхпроводимост и оптимален енергиен трансфер. Тези елементи стимулират клетките да функционират с пълния си потенциал, издигайки бистротата на съзнанието и ума на следващо ниво.

Ormus Earth Minerals™ съчетава три печеливши комбинации от специално калибрирани елементи – смес от благородни метали Ormus, свръхнаситени минерали Ormus и микроелементи Global Salt™ в една ултраенергийна формула, незаменима за поддържане на състоянието и функциите на клетките в тялото.

 • Смес от благородни метали Ormus – Тя включва четири благородни моноатомни метала – родий, иридий, злато, платина и паладий, подбрани заради високите си нива на вибрационна енергия и уникалните си здравословни ефекти;
 • Свръхнаситени минерали Ormus – Този широкоспектърен комплекс представлява природно чист източник от моноатомни елементи, създаден посредством разработени преди хилядолетия традиционни методи. Той представлява алкална смес, която подпомага детоксикацията на клетките и стимулира клетъчния метаболизъм;
 • Микроелементи Global Salt™ - Тези микроелементи, влизащи в състава на морската сол, са събрани от над 40 специално селектирани локации в целия свят. Те стимулират клетъчната проводимост и подпомагат преноса и усвояването на хранителните вещества.

За оптимално съхраняване на качествата на добавката Ormus Earth Minerals™ е използвана опаковка от виолетово биофотонно стъкло MIRON. То филтрира светлината по оптимален начин, за да предпазва и в същото време да ревитализира съставките, така че да удължи издръжливостта на продукта. Уникалното стъкло е създадено в европейските производствени съоръжения на марката Global Healing по методи, съчетаващи най-новите технологии с вековните традиции на стъклодувите.

Ormus Earth Minerals™ не съдържа алкохол, вредни химически съединения, млечни продукти, глутен, ГМО, соя и токсични добавки. 

Съставки: В 1 капкомер/1 ml: Дн. доза:

Патентована смес
ORMUS (смес от благородни метали: родий, иридий, платина, паладий), ORMUS свръхзаредени минерали, Global Salt™ смес от микроелементи.

108 mg 108 mg

Растителен глицерин органик, тройно-дестилирана биофотонно структурирана вода.

Не съдържа: ГМО, глутен. Подходящо за вегани.

Хранителна добавка, капки 59.2 ml

 

Дозировка и приложение

 

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на организма.

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 ml 2 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

След отваряне съхранявайте в хладилник.

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Производител: Global Healing Center LLC, Houstan,  USA