Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Стрес и добро настроение - Ашваганда Stress-Relax, 30 V капсули Natural Factors

  • Марка: NATURAL FACTORS
  • Кат. номер:2862 NF
Повишава устойчивостта на човешкия организъм към стрес и тревожност
Подробно описание +

АШВАГАНДА

Ashwagandha

Хранителна добавка, 30 V капсули

 

Ашваганда на канадската компания Natural Factors е естествен  продукт спомагащ за оптималното състояние на нервната, имунната и сърдечно-съдовата система.

 

Основни ползи:

  • Допринася за нормалното функциониране на организма при стресови състояния и психическо напрежение.
  • Съдейства за концентрацията и намаляване липсата на мотивация за действия.
  • Спомага за редуциране на нервното напрежение и безпокойството.
  • Благоприятства за по-бързото заспиване и здравословния сън.
  • Оказва положително влияние върху паметта и по-бързото запаметяване на нова информация.
  • Подпомага възстановяването на жизнените сили.
  • Поддържа нормалното функциониране на имунната система.

 

Повече от 4000 години ашваганда е едно от най-известните и най-често използвани растения в традиционната индийската медицина наречена Аюрведа. Билката е популярна още и като „индийски жен-шен“ и притежава свойствата да подобрява настроението, да енергизира тялото и да влияе положително върху психо-емоционалния баланс. Също така допринася за поддържане на кръвната захар и липидните профили в норма.

Всяка лесна за прием капсула от продукта на Natural Factors съдържа 600 мг екстракт от корен на ашваганда, еквивалентен на 7200 мг сушена билка. Екстрактът е стандартизиран до 5% витанолиди (активни съединения с най -значими фармакологични ползи).

Екстрактът патентован като KSM-66 е създаден чрез уникален процес на екстракция, без употреба на алкохол или други химически разтворители. Ефективността и безопасността на KSM-66 се потвърдени в многобройни научи поучавания. Смята се, че това е най-ефикасният екстракт от ашваганда.

Ашваганда на Natural Factors е подходяща за вегетарианци и вегани и не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, захар, пшеница, глутен, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО.


Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Ашваганда KSM-66 Органик

Екстракт от корен 12:1, стандартизиран до 5% витанолиди (еквивалентен на 7200 mg

Сушена ашваганда
/Withania somnifera/

600 mg 600 mgРастителна капсула (въглехидратна гума, пречистена вода), малтодекстрин  органик, оризова пудра органик /Oryza sativa/, екстракт от оризови трици /Oryza sativa/, гума арабика органик, слънчогледово масло Органик.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, захар, пшеница, глутен, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО. Подходящо за вегани/ вегетарианци.

Приложение: Адаптоген. Допринася за нормалното състояние на нервната, имунната и сърдечно-съдовата система. Допринася за нормалното функциониране на огранизма при стресови състояния и психическо напрежение.

Забележка: При бременност, кърмене , атрофия или рак на простатата се консултирайте с лекар преди употреба. Избягвайте приема на алкохол и седативни лекарства едновременно с приема на ашваганда.  Избягвайте работата с машини. Може да предизвика лека сънливост.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.   Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно.

Съхранение: На място недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada