Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Антиоксидант, защита на черния дроб - Липозомен Глутатион, 250 mg x 60 капсули Double Wood

  • Марка: Double Wood
  • Кат. номер:G8DLF DW
Мощна антиоксадантна формула в подкрепа на чернодробното и клетъчното здраве
Подробно описание +

Liposomal Glutathione

Липозомен Глутатион

Хранителна добавка, 60 капсули

 

Liposomal Glutathione / Липозомен Глутатион, 60 капсули, е хранителна добавка на американската компания Double Wood® Supplements. Продуктът притежава силни антиоксидантни свойства и подпомага нормалното функциониране на черния дроб. Формулата съдържа патентована липидна смес Cellg8®, включваща липозомен глутатион. Хранителната добавка не съдържа глутен и ГМО.

 

Глутатионът е мощен вътреклетъчен антиоксидант, който се произвежда естествено от тялото. Доказано е, че поддържа оптималното функциониране на главния мозък, черния дроб и имунната система. След 45-годишна възраст тялото започва да произвежда все по-малко глутатион, така че добавките могат да бъдат много полезни за поддържане на високо ниво на този ценен антиоксидант в организма.

Повечето добавки с глутатион имат много ниска бионаличност, тъй като молекулата на това хранително вещество се разгражда бързо в стомаха след перорален прием. Липозомният глутатион на Double Wood използва система за доставяне на фосфолипиди, за да предпази глутатиона от разграждане, причинено от стомашната киселина, и да му позволи да се абсорбира в кръвния поток.

Благодарение на използваната система за доставяне на фосфолипиди, липозомният глутатион има много по-голяма бионаличност и е много по-ефективен от стандартните глутатионови добавки.

Глутатионът, известен като "ангелският антиоксидант", играе решаваща роля за поддържане на клетъчното здраве, стимулиране на дейността на черния дроб и поддържане на балансираната функция на имунната система.

 

Полезни свойства:

  • Мощен вътрекретъчен антиоксидант: Липозомният глутатион действа като вътреклетъчен страж, предпазвайки клетките от увреждане, причинено от свободните радикали. Този мощен антиоксидант помага да се намали окислителния стрес и да се предотврати развитието на редица заболявания.
  • Подпомага функционирането на черния дроб: Глутатионът има ключова роля за поддържането на оптималната дейност на черния дроб. Той подпомага ефективното премахване на токсини и тежки метали от организма, което допринася за поддържането на цялостното здраве на тялото.
  • Бионаличен глутатион: Липозомният глутатион се отличава с усъвършенствана система за доставяне чрез фосфолипиди. Това гарантира, че глутатионът се абсорбира ефективно и не се разгражда в стомаха. Този подход увеличава бионаличността на глутатиона, позволявайки на тялото да се възползва напълно от неговите полезни свойства.
  • Произведено в САЩ: Липозомният глутатион на Double Wood е произведен с грижа и внимание в Съединените американски щати. Това гарантира високото качество на хранителната добавка.

 

Съставки: В 2 капс.: Дн. доза:
Липозомен глутатион
Cellg8®
500 mg 500 mg
Cellg8® Патентована липидна смес
(от слънчогледово масло и палмово масло)
120 mg 120 mgХирпомелоза (растителна капсула), оризово брашно.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Антиоксидант. Подпомага нормалното функциониране на черния дроб.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 капсули дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA