Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Имунитет - Коластра, 90 капсули Mattisson Healthstyle

60,04 лв.
  • Марка: Mattisson Healthstyle
  • Кат. номер:MT2143

В подкрепа на имунната система

Подробно описание +

Colostrum 30% igG - Био коластра с 30% имуноглобулини

 

100% натурална хранителна добавка. Спомага за неутрализиране на токсините, бактериите и вирусите от тялото и има имуностимулиращо действие. Повишава жизнения тонус

 

Хранителна добавка, 90 капсули

 

Colostrum 30% igG - Био коластра с 30% имуноглобулини е напълно натурална хранителна добавка под формата на капсули, която съдържа коластра (първичното мляко от бозайниците), както и ценни за човешкия организма вещества. Този продукт е богат на незаменими витамини, минерали и микроелементи, както и естествени имуностимулатори и имуноглобулини (30%). Тя укрепва имунната система като повишава защитните функции на организма. Забавя процесите на стареене в тялото и спомага за неутрализиране на различни бактерии, инфекции и вируси. Допринася за отвеждане на натрупалите се в организма токсини и защитава клетките от оксидативен стрес. Тази хранителна добавка спомага за повишаване на  жизнения тонус, поддържа мускулите в добро здраве и допринася за намаляване чувствителността към различни видове алергени. Освен това поддържа мускулите в добро здраве и спомага за възстановяването на епидермиса.

 

Ефекти от приема на Био коластра с 30% имуноглобулини:

  • изцяло натурална хранителна добавка;
  • укрепва имунната система и повишава защитните функции на организма;
  • допринася за отвеждане на натрупалите се в организма токсини и защитава клетките от оксидативен стрес;
  • повишава жизнения тонус;
  • спомага за неутрализиране на токсините, бактериите и вирусите от тялото;
  • поддържа мускулите в добро здраве;
  • спомага за намаляване чувствителността към различни видове алергени;
  • поддържа здравето на кожата

 

Свойства на коластрата:

Коластрата е първичната секреция от млякото, което бозайниците произвеждат веднага след раждане. Тя има гъста консистенция, жълтеникав цвят и притежава ценни за човешкия организъм хранителна вещества. Коластрата съдържа висока концентрация на имуноглобулини в състава си, които допринасят за неутрализирането на токсините, вирусите и бактериите от тялото. Същевременно тя допринася за създаването на различни антитела в организма и по този начин действа имуностимулиращо и повишава защитните функции на организма. Коластрата спомага за предотвратяването на различни инфекции и възпаления и допринася за намаляване на чувствителността към различни видове алергени. Повишава жизнения тонус, защитава клетките от оксидативен стрес и поддържа мускулите в добро здраве. Освен това коластрата спомага за забавяне процесите на стареене в тялото и се грижи за поддържането на здрава и красива кожа.

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Коластра
100% коластра (първо доене 30%- igG).
300 mg 1200 mgРастителна капсула (хидроксипропил метил целулоза).              

Съдържа: Мляко/Лактоза.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 капсула 1- 4 пъти дневно, по време или след хранене, с обилно количество вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Mattisson Healthstyle, Холандия