Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Имунитет - Витамин С, 1000 mg x 350 g прах Mattisson Healthstyle

38,99 лв.
 • Марка: Mattisson Healthstyle
 • Кат. номер:MT9095

Антиоксидант. Подпомага имунната функция. 

Подробно описание +

Absolute Vitamine C poeder - Витамин C на прах

 

Хранителна добавка в подкрепа на имунната система. Има антиоксидантно действие, помага при умора и допринася за нормална психологична функция. Веган формула

 

Хранителна добавка на прах, 350 гр.

 

Absolute Vitamine C poeder - Витамин C на прах е хранителна добавка, която подкрепя имунната система. Предимството на Витамин C на прах пред други форми е, че прахът се приема лесно и се усвоява бързо от организма. Това го прави подходящ за прием от хора, които имат затруднения с преглъщането на таблетки и капсули. Тази хранителна добавка доставя оптимални дози витамин C на организма - 1 чаена лъжица от продукта доставя 1000 mg витамин C. Той е от изключителна важност за правилното функциониране на много процеси в тялото. Има антиоксидантно действие, защитава клетките от оксидативен стрес и подкрепя имунната система. Особено полезен е в сезона на настинките и гриповете. Освен това подобрява жизнеността и енергизира тялото, помага при умора и допринася за нормалната психологическа функция. Поддържа здравето на костите и е важен за кръвоносните съдове, кожата, ноктите и зъбите.

 

Ефекти от приема на Витамин C на прах:

 • хранителна добавка от естествени източници;
 • приема се лесно и се усвоява бързо от организма;
 • доставя оптимални дози витамин C на организма;
 • има антиоксидантно действие и защитава клетките от оксидативен стрес;
 • подкрепя имунната система и спомага за увеличаване на устойчивостта на организма;
 • подобрява жизнеността и енергизира тялото;
 • помага при умора;
 • допринася за нормалната психологическа функция;
 • поддържа здравето на костите, кръвоносните съдове, кожата, ноктите и зъбите

 

Свойства на Витамин C:

Витамин C е водоразтворим витамин, което означава, че не се натрупва в тялото, а след усвояване излишъкът се изхвърля чрез урината. Освен това той е и мощен антиоксидант, който защитава от оксидативен стрес и естествено се среща в редица храни като плодовете, ядките и зеленчуците. Витамин C играе важна роля за поддържане на имунната система, а дефицитът му може да причини различни неразположения и заболявания. Той е важен за синтеза на колаген в тялото и спомага за увеличаване на устойчивостта на организма. Помага при умора, подобрява жизнеността и енергизира тялото. Витамин C поддържа здравето на костите, кръвоносните съдове, кожата, ноктите и зъбите и допринася за нормалната психологическа функция.

Съставки: В 1 g:

NRV%*

Витамин С (аскорбинова киселина) 1000 mg

1250 %Съставки:  100% витамин С на прах (аскорбинова киселина).

Подходящо за вегани.  

Приложение: Подпомага нормалното състояние на имунната система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 g веднъж дневно с вода. Може да разтворите във вода или да поставите праха в средата на езика и веднага да преглътнете с вода.

Съхранение: На хладно и сухо място!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Mattisson Healthstyle, Холандия