Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Соев лецитин, 90 капсули Mattisson Healthstyle

36,02 лв.
 • Марка: Mattisson Healthstyle
 • Кат. номер:MT2117

Подобрява усвояването на мазнините, действа благоприятно на сърдечно-съдовата система, черния дроб и когнитивната функция. Черен дроб и висок холестерол - 

Подробно описание +

Absolute Soja Lecithine 1200mg - Соев лецитин, 1200 мкг.

 

Хранителна добавка от естествени източници за поддържане на нормални нива на холестерола. Подпомага мозъчната функция, подобрява функциите на черния дроб и оказва положителен ефект на кожата и косата

 

Хранителна добавка, 90 капсули

 

Absolute Soja Lecithine 1200mg - Соев лецитин, 1200 мкг. е хранителна добавка под формата на капсули, добита от соеви зърна, която спомага за поддържане на нормални нива на холестерола в кръвта. Лецитинът е част от структурата на всяка клетка в човешкото тяло и допринася за разтварянето на холестероловите и мастните плаки от стените на кръвоносните съдове. Тази хранителна добавка спомага за предотвратяване образуването на камъни в жлъчката и подпомага работата на нервната система. Подобрява мозъчната функция, паметта и концентрацията. Освен това се грижи за здравето на черния дроб като спомага за предотвратяване натрупването на мазнини. Оказва благоприятно действие върху сърдечно-съдовата система и подобрява умственото и физическото състояние. Оказва положителен ефект върху състоянието на кожата и косата.

 

Ефекти от приема на Соев лецитин, 1200 мкг.:

 • хранителна добавка от естествени източници;
 • доставя оптимални дози лецитин в една капсула;
 • спомага за поддържане на нормални нива на холестерола в кръвта;
 • защитава стените на клетките;
 • допринася за разтварянето на холестероловите и мастните плаки от стените на кръвоносните съдове;
 • предотвратява образуването на камъни в жлъчката;
 • подобрява функциите и работата на черния дроб;
 • подкрепя сърдечно-съдовата и нервната система;
 • подобрява мозъчната функция, паметта и концентрацията;
 • оказва положителен ефект върху състоянието на кожата и косата

 

Свойства на лецитина:

Лецитинът е вещество с органичен произход, което съдържа фосфор и мастни киселини. Той се среща в растителните аска, яйчния жълтък и в семената на различни растения, включително и соя. Приет като хранителна добавка лецитинът поддържа нормални енергийните нива и защитава здравето на клетъчните мембрани. Той спомага за поддържане на нормални нива на холестерола в кръвта и защитава клетъчните стени. Допринася за разтварянето на холестероловите и мастните плаки от стените на кръвоносните съдове и по този начин предотвратява образуването на камъни в жлъчката. Лецитинът подкрепя чернодробната функция като помага да не се натрупват мазнини в черния дроб. Освен това подобрява мозъчната функция, паметта и концентрацията и оказва положителен ефект върху състоянието на кожата и косата.

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Соев лецитин 1200 mg 7200 mgСоев лецитин, желатинова капсула, глицерин.

Съдържа: Соя.

Приложение: Подпомага нормалното състояние на черния дроб и липидния метаболизъм.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г. По 1-3 капсули 1-2 пъти дневно с вода по време на или след хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Mattisson Healthstyle, Холандия