Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Антиоксидант, Астаксантин комплекс, 60 капсули Mattisson Healthstyle

 • Марка: Mattisson Healthstyle
 • Кат. номер:MT2111
Източник на антиоксиданти. Допринася за намаляване риска от сърдечни заболявания, подобрява здравето на кожата, противодейства на възпалителните процеси
75,12 лв. 63,85 лв.
Подробно описание +

Astaxanthine Complex - Астаксантин Комплекс

 

Хранителна добавка - мощен антиоксидант, защитаващ клетките от оксидативен стрес и свободните радикали. Поддържа зрението, подкрепя работата на сърдечно-съдовата система и подсилва имунитета

 

Хранителна добавка, 60 капсули

 

Astaxanthine Complex - Астаксантин Комплекс е хранителна добавка под формата на капсули, която е естествено добита от водораслите Haematococcus pluvialis с добавени екстракти от гроздови семена и зелен чай. Всички съставки в този продукт имат мощни антиоксидантни свойства и предпазват клетките на тялото от оксидативния стрес и вредното влияние на свободните радикали. Освен това стимулира възстановяването на мускулите и тяхната издръжливост. Тази хранителна добавка подпомага зрението като предпазва лещата и роговицата на окото от различни увреждания, включително и от UV лъчите. Астаксантинът допринася за нормалното състояние на сърдечно-съдовата система, подобрява циркулацията на кръв и спомага за контрол на кръвното налягане и холестерола в кръвта. Той подсилва имунитета и поддържа нормалното състояние на кожата като предотвратява разграждането на колаген и забавя процесите на стареене.

 

Ефекти от приема на Астаксантин Комплекс:

 • натурална хранителна добавка с изцяло растителен произход;
 • притежава мощни антиоксидантни свойства;
 • предпазват клетките на тялото от оксидативния стрес и свободните радикали;
 • подпомага зрението и защитавата очите от различни увреждания;
 • допринася за нормалното състояние на сърдечно-съдовата система;
 • подобрява циркулацията на кръв;
 • спомага за контрол на кръвното налягане и холестерола в кръвта;
 • подобрява имунитета;
 • поддържа нормалното състояние на кожата;
 • предотвратява разграждането на колаген и забавя процесите на стареене

 

Свойства на астаксантина:

Астаксин е тъмночервена боя, която се произвежда по естествен начин от едноклетъчните водорасли Haematococcus pluvialis и принадлежи към групата на каротиноидите. Астаксантинът предпазва водораслите от външни влияния и е причината за розовия цвят на фламингото, сьомгата и други животни. Той е естествен мощен антиоксидант и има много ползи за човешкото здраве. Той предпазва клетките на тялото от оксидативен стрес и свободните радикали. Подсилва имунитета и осигурява естествена защита оу UV увреждания. Освен това допринася за нормалното състояние на сърдечно-съдовата система, подобрява циркулацията на кръв и спомага за контрол на кръвното налягане и холестерола в кръвта. Предпазва очите и зрението и се грижи за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система. Астаксантинът предотвратява разграждането на колаген и забавя процесите на стареене и по този начин спомага за добрия и свеж вид на кожата.

 

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Астаксантин Комплекс 167 mg 167 mg
Астаксантин 4 mg 4 mg
Екстракт от гроздови семена  25 mg 25 mg
Екстракт от зелен чай 75 mg 75 mg
Екстракт от ресвератрол 5 mg 5 mgДруги съставки (помощни вещества): HPMC капсула.

Подходящо за вегани.  

Приложение: Допринася за нормалното състояние на зрението.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 капсула дневно, по време или след хранене, с обилно количество вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Mattisson Healthstyle, Холандия