Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Ликопен + антиоксиданти,100 капсули

  • Марка: Karl Minck
  • Кат. номер:247 KM
Подкрепя имунната система, предпазва тялото и клетките от увреждане от действието на свободните радикали
Подробно описание +

Lycopin - Ликопен + антиоксиданти е хранителна добавка под формата на капсули, която съдържа ликопен, екстракт от зелен чай и гроздови семки, Витамин C, Е и селен

Ликопенът е вещество, което се среща в яркочервените плодове и има мощни антиоксидантни свойства. Добавените в тази хранителна добавка екстракти от зелен чай и гроздови семена, които също имат антиоксидантни свойства, защитават тялото и клетките от вредното влияние на свободните радикали и оксидативния стрес. Освен това този продукт подкрепя и имунната система, спомага за намаляване нивата на лошия холестерол и допринася за намаляване на различни възпалителни процеси в тялото. Намалява риска от сърдечни заболявания и предпазва от UV увреждания. Действа благоприятно на цялото тяло. Не съдържа глутен и лактоза.

Ефекти от приема на Ликопен:

  • има мощни антиоксидантни свойства;

  • защитава тялото и клетките от вредното влияние на свободните радикали и оксидативния стрес;

  • подкрепя имунната система;

  • спомага за намаляване нивата на лошия холестерол;

  • допринася за намаляване на различни възпалителни процеси в тялото;

  • намалява риска от сърдечни заболявания;

  • предпазва от UV увреждания, причинени от слънчевите лъчи;

  • не съдържа лактоза и глутен

 

Свойства на основните съставки в тази хранителна добавка:

Ликопен:

Ликопенът е естествено вещество, което се среща в яркочервените плодове като домати, грейпфрути, дини и др. Приет като хранителна добавка, той има мощни антиоксидантни свойства и защитава тялото и клетките от вредното влияние на свободните радикали и оксидативния стрес. Освен това спомага за намаляване на лошия холестерол, грижи се за здравето на сърцето, допринася за намаляване на различни възпалителни процеси в тялото и предпазва от UV увреждания, причинени от слънчевите лъчи.

Зелен чай:

Зеленият чай освен, че е освежаващ и има приятен вкус, притежава антиоксидантни свойства. Той спомага за регулиране нивата на кръвната захар и понижава холестерола. Помага за поддържане на телесното тегло, защитава клетките от оксидативен стрес и подобрява функциите на мозъка.

Гроздови семки:

Гроздовите семки са част от гроздовия плод. Те са богати на полифеноли, Витамин C и Е, омега мастни киселини. Те притежават антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Защитават тялото от действието на свободните радикали и различни бактерии и инфекции, намаляват нивата на холестерола и подкрепят имунната система.

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:  NRV*%
Зелен чай екстракт 100 mg 100 mg **
Полифеноли 50 mg 50 mg **

Домат екстракт

60 mg 60 mg **

Ликопен

6 mg 6 mg  **
Гроздово семе 60 mg 60 mg **

Фитоцианидини

57 mg 57 mg **

OPC

40 mg 40 mg **
Витамин С 60 mg 60 mg 75%
Витамин Е 12 mg 12 mg 100%
Лутеин       1 mg 1 mg **
Селен 25 µg 25 µg 45%

Зелен чай екстракт, хидроксипропил метил целулоза (растителна капсула), екстракт от домат, осигуряващ ликопен, гроздово семе екстракт, аскорбинова киселина, д-алфа токоферол атетат, селенови дрожи, лутеин, силициев диоксид.

Не съдържа: Глутен и лактоза.

Хранителна добавка, 100 капсули.  

 

Дозировка и приложение

 

Приложение: Антиоксидант. Подпомага клетъчното здраве и състояние на кръвоносните съдове. 

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна дневна доза за прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула 2 дневно, с обилно количество вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Производител: Karl Minck Naturheilmittel, Германия