Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Хиалуронова киселина + Колаген, 60 капсули Грижа за кожата и ставите

34,94 лв.
  • Марка: Karl Minck
  • Кат. номер:272 KM

Допринася за нормалното състояние на кожата, косата, ноктите и ставите

Подробно описание +

Хиалуронова киселина + Колаген е хранителна добавка под формата на капсули, която съдържа оптимални дози хидролизиран колаген и хиалуронова киселина в подкрепа на доброто състояние на кожата, косата, ноктите и ставите

Едно от основните свойства на хиалуроновата киселина е да хидратира и да се свързва с водните молекули. Тя играе ролята на смазка в ставните повърхности и по този начин поддържа костите и ставите здрави. Освен това тя подобрява еластичността на кожата, подобрява нейната хидратация и гладкост. Оказва благоприятен ефект на състоянието на косата и ноктите. Благодарение на своите противовъзпалителни свойства, хиалуроновата киселина допринася за по-бързото заздравяване на рани. Колагенът в тази хранителна добавка допринася за поддържането на здрави кости, стави и сухожилия. Подобрява подвижността на ставите и оказва благоприятен ефект върху състоянието на кожата и ноктите.

Ефекти от приема на Хиалуронова киселина и колаген:

  • допринася за нормалното състояние на кожата, косата, ноктите и ставите;

  • подобрява хидратацията и еластичността на кожата;

  • намалява риска от преждевременно образуване на фини линии и бръчки;

  • спомага за поддържането на здрава коса и нокти;

  • допринася за по-бързото заздравяване на рани;

  • допринася за поддържането на здрави кости, стави и сухожилия;

  • подобрява подвижността на ставите;

  • поддържа добра костно-ставна система и мускулен тонус

Свойства на основните съставки в тази хранителна добавка:

Хиалуронова киселина:

Хиалуроновата киселина е вид въглехидрат, който се произвежда в тялото по естествен път и присъства в клетките на организма. Тя е един от основните елементи на съединителната тъкан, а главното ѝ свойство е да хидратира като се свързва с водните молекули. Хиалуроновата киселина присъства в костите и ставите, а най-голямо количество от нея се съдържа в кожата. Тя допринася за поддържането на нормалното състояние на кожата, косата, ноктите и стави. Спомага за подобряване еластичността на кожата, намалява риска от преждевременно образуване на фини линии и бръчки и спомага за по-бързото заздравяване на рани.

Колаген:

Колагенът е един от най-важните протеини в човешкото тяло и е част от съединителната тъкан. Освен, че спомага за поддържането на здрав вид на кожата, косата и ноктите, той е отговорен и за здравето на костите, ставите и сухожилията. Подобрява подвижността на ставите и допринася за поддържането на нормална функция на ставния хрущял.

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Хиалуронова киселина 350 mg 350 mg
Колаген (хидролизат) 350 mg 350 mg

Хиалуронова киселина, колаген хидролизат, хидроксипропил метил целулоза (растителна капсула), магнезиеви соли на мастни киселини.

Хранителна добавка, 60 капсули.  

 

Дозировка и приложение

 

Приложение: Допринася за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите и ставите.

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна дневна доза за прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно, с обилно количество вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Производител: Karl Minck Naturheilmittel, Германия