Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Билкова смес за Стомах Био, 50 g

6,90 лв.
  • Марка: Dary Natury
  • Кат. номер:005274 DN

Подпомага работата на храносмилателната система, предотвратява възпаленията и спомага за намаляване на болките в стомаха

Подробно описание +

Билкова смес за Стомах съдържа в състава си плод от шипка, цвят от слез, плод от бъз, плодове от глог, живовляк, трънка и листа от невен

Оказва благоприятен ефект на храносмилателната система, спомага за предотвратяване на различни видове възпаления в стомаха и допринася за облекчаване на болката. Плодовете на шипката и слезът имат антиоксидантно и противовъзпалително свойство и поддържат здравето на храносмилателната система. Плодовете от бъз имат антибактериално и отводнително свойство и спомагат за поддържане на правилното ниво на телесното тегло, а плодовете на трънката подобряват храносмилането. Невенът оказва положителен ефект върху лигавиците и допринася за правилното функциониране на черния дроб и червата.

 

Ефекти от приема на Билкова смес за Стомах:

  • чай смес с билки от контролирано био земеделие;

  • подпомага работата на храносмилателната система;

  • оказва антибактериално, антиоксидантно и противовъзпалително действие;

  • спомага за предотвратяване на възпалителните процеси в стомаха и облекчава болката;

  • допринася за правилното функциониране на черния дроб и червата;

  • помага за поддържане на правилното ниво на телесното тегло

Свойства на основните съставки:

Шипка:

Шипката е вид храст с малки червени плодчета и е известна още и с името дива роза. Плодовете на това растение за богати на Витамин C, витамини от групата B, цинк, селен, калций, калий и магнезий и притежават мощни антиоксидантни свойства. Подобрява работата на имунната система, защитава клетките от оксидативен стрес и спомага за отвеждане на токсините от тялото. Освен това оказва положителен ефект на храносмилателната система.

Слез:

Слезът е тревисто растение с лилав цвят. То е богато на витамин C и А, както и на множество важни минерали. Чаят от слез спомага за предотвратяване на възпаления в стомашно-чревния тракт, както и при възпалителни процеси на черния дроб, язви на стомаха и червата. Освен това билката оказва положителен ефект и на дихателната система, има успокояващо и противовъзпалително действие. 

Бъз:

 

Бъзът е дърво с ароматни бели цветове. Цветът от бъз притежава антиоксидантни свойства, предпазва клетките от оксидативен стрес, спомага за редуциране на болката от различен произход и оказва положителен ефект при стомашни неразположения.

Съставки: плод от шипка (Rosa canina)*, слез (Malva sylvestris)* 15%, плодове от бъз (Sambucus nigra)*, плод от глог (C. laevigata)*, трънка (Prunus spinosa)*, листа от живовляк (Plantago lanceolata)*, ранилист (Betonica officinalis)*, еньовче (Galium verum)*, цвят от слез (Malva sylvestris)*, листа от невен*.

*продукт от биологично земеделие

Нето тегло: 50 g

 

Дозировка и приложение

 

Препоръки за употреба: Залейте една чаена лъжичка с чаша вряща вода и оставете под капак за около 10-15 минути.  Може да се пие без ограничение.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.

Производител:  DaryNatury, Полша.