Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Щитовидна жлеза - Калиев йодид, 180 таблетки Double Wood

  • Марка: Double Wood
  • Кат. номер:27269 DW
Подкрепа за щитовидната жлеза и енергиен метаболизъм
Подробно описание +

Potassium Iodide

Калиев Йодид

Хранителна добавка, 180 таблетки

 

Potassium Iodide / Калиев Йодид, 180 таблетки, е хранителна добавка на американската компания Double Wood® Supplements. Не съдържа глутен и ГМО. Продуктът подпомага нормалното функциониране на щитовидната жлеза.

Продуктът Potassium Iodide, предлаган от Double Wood Supplements, е хранителна добавка, която съдържа калиев йодид. Йодът е елемент, който играе важна роля за поддържането на нормалната дейност на щитовидната жлеза и регулира оптималното функциониране на организма.

Йодът е от съществено значение за нормалното функциониране на щитовидната жлеза, която регулира метаболизма, растежа, развитието и функциите на различните органи и системи в организма. Недостатъчното количество йод може да доведе до различни проблеми като нарушения в дейността на щитовидната жлеза, намалена енергия, нарушения в настроението и други.

 

Здравословни ползи от приема на Potassium Iodide от Double Wood Supplements:

  • Подпомага функционирането на щитовидната жлеза: Йодът е ключов елемент за производството на тироидни хормони, които контролират метаболизма и други важни функции в организма. Приемът на Potassium Iodide може да спомогне за поддържането на нормалната дейност на щитовидната жлеза.
  • Подобрява енергийните нива: Недостигът на йод може да доведе до умора и понижена енергия. Potassium Iodide е оптимален източник на йод и може да подобри енергийните нива, справяйки се със симптоми на умора.
  • Поддържа здравето на кожата, косата и ноктите: Йодът играе важна роля за състоянието на кожата, косата и ноктите.
  • Подпомага нормалното функциониране на мозъка: Йодът е необходим за нормалното развитие на главния мозък и цялата нервна система. Приемът на Potassium Iodide може да спомогне за поддържането на дейността на главния мозък и когнитивните функции.

 

Potassium Iodide на Double Wood Supplements е продукт, произведен според високи стандарти на качество и чистота, за да се гарантира максимална ефективност и безопасност за потребителите.

Съставки: В 1 табл.: Дн. доза:
Калиев йодид 65 mg 130 mgМикрокристална целулоза, магнезиев стеарат, дикалциев фосфат, кроскармелоза натрий, силициев диоксид.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Подпомага нормалното функциониране на щитовидната жлеза.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г и с тегло над 68 кг: По 2 таблетки дневно. За лица под 18 г и с тегло под 68 кг: По 1 таблетки дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA