Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Женско здраве - DIM (Diindolylmethane) - ДИМ (Дииндолилметан) x 60 капсули Double Wood

  • Марка: Double Wood
  • Кат. номер:27275 DW
Енергия, метаболизъм, хормонален баланс и оптимална костна плътност.
Подробно описание +

DIM (Diindolylmethane)

ДИМ (Дииндолилметан)

Хранителна добавка, 60 капсули

 

DIM (Diindolylmethane) / ДИМ (Дииндолилметан), 60 капсули, е хранителна добавка на американската компания Double Wood® Supplements. Формулата на продукта не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка допринася за поддържането на нормален хормонален баланс в организма.

DIM е продукт, предлаган от Double Wood Supplements, който съдържа веществото Diindolylmethane - натурално хранително вещество, което се намира в кръстоцветните зеленчуци като брюкселско зеле, карфиол и броколи. Този продукт предлага удобен начин за снабдяване на организма с хранителното вещество в концентрирана форма, блаодарение на което ще се подпомогне баланса на хормоните и общото здравословно състояние на организма.

DIM има потенциални ползи за поддържане на хормоналния баланс. Химичното съединение работи като модулатор на естрогена и подпомага баланса между естрогена и другите хормони в организма. Оптималният хормонален баланс е от съществено значение за здравето на жените, особено в периодите на промени по време на менструалния цикъл и в менопаузата. DIM може да подобри метаболизма и метаболитното здраве. Той може да има положителен ефект върху състоянието на кожата, косата и ноктите, като подобрява текстурата и структурата им. Той също така може да подпомогне оптималното функциониране на имунната система и притежава потенциални антиоксидантни свойства, което подпомага защитата на клетките от увреждане, причинено от свободните радикали.

 

Някои от полезните свойства на DIM (Diindolylmethane) включват:

  • Подпомагане на баланса на естрогена: DIM работи като модулатор на естрогена, като спомага за поддържането на баланса между естрогена и други хормони в организма.
  • Подобрява здравето на женската репродуктивна система: DIM има положителен ефект върху състоянието на жените, особено по отношение на регулацията на менструалния цикъл и облекчаването на проблеми като предменструален синдром (ПМС) и нередовна менструация.
  • Подобряване метаболизма и метаболитното здраве: DIM спомага за подобряването на метаболизма, както и нормализирането на телесната маса и нивата на липидите.
  • Подпомага състоянието на кожата, косата и ноктите: DIM може да има положителен ефект върху кожата, косата и ноктите, като подобрява техните текстура и структура.
  • Подпомага имунната система: DIM има потенциални антиоксидантни свойства, които подпомагат защитата на клетките от увреждане, причинено от свободните радикали. Това може да подпомогне функционирането на имунната система и да оптимизира борбата на организма с различните инфекциозни причинители.

 

DIM на Double Wood Supplements се произвежда в съответствие с високи стандарти на качество и безопасност. Всички продукти се тестват за чистота, за да се гарантира максималната ефективност и безопасност за потребителите.

Съставки: В 2 капс.: Дн. доза:
ДИМ (дииндолилметан 400 mg 400 mgХипромелоза (капсула), оризово брашно.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за поддържане на нормален хормонален баланс в огранизма.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г: По 2 капсули дневно, за предпочитане с храна.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA