Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Имунитет - Цистанхе (Cistanche), 120 капсули Double Wood

72,52 лв.
  • Марка: Double Wood
  • Кат. номер:27272 DW

Повишава имунитета, мозъчната сила и издръжливостта

Подробно описание +

Cistanche Extract

Цистанхе 

Хранителна добавка, 120 капсули

 

Cistanche Extract / Цистанхе, 120 капсули, е хранителна добавка на американската компания Double Wood® Supplements. Формулата включва Цистанхе екстракт със съдържание на 10% ехинакозиди и 1% актеозиди за една капсула. Продуктът не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Екстрактът от Цистанхе (Cistanche Tubulosa), известен още като пустинен женшен, е холопаразитично растение, в което липсва напълно хлорофил и оцелява, растейки и абсорбирайки хранителни вещества от растение-гостоприемник. Екстрактът от Цистанхе има дълга история на употреба в традиционната китайска медицина и в последно време става все по-популярен заради здравословните си ползи. Растението има способността да регулира нивата на тестостерон, да поддържа защитните сили на имунната система и да подпомага когнитивната дейност.

Cistanche Tubulosa е особено богат източник на ехинакозиди и актеозиди, които регулират дейността на невроните. Екстрактът от Cistanche Tubulosa на Double Wood® Supplements е стандартизиран до 10% ехинакозиди и 1% актеозиди.

 

Здравословни ползи:

  • Модулира нивото на тестостерон - ехинакозидите и актеозидите в екстракта от Cistanche Tubulosa спомагат за поддържането на оптимално ниво на тестостерон в организма.
  • Поддържа дейността на имунната система - екстрактът от Цистанхе насърчава развитието на здрави Т-клетки и подпомага оптималната имунна защита. По този начин растението защитава организма от развитието на различни заболявания и способства за поддържането на здравословен имунен отговор.
  • Участва в поддържането на оптимални стойности на артериалното кръвно налягане - Цистанхе има способността да регулира стойностите на артериалното кръвно налягане. Редовният прием на Цистанхе може да го поддържа в нормални граници и да спомогне за оптималното функциониране на сърцето и кръвоносната система.
  • Подобрява глюкозния метаболизъм - екстрактът от Цистанхе се свързва с подобряването на метаболизма на глюкозата. Това е от съществено значение за контролирането на нивото ѝ в кръвта и поддържането на нормалната ѝ функция в организма.
  • Поддържа дълголетието: Изследванията показват, че екстрактът от Цистанхе има положителни ефекти върху дълголетието.
  • Цистанхе е богат на полизахариди, които проявяват положителни модулиращи ефекти върху Т-клетките и увеличават активността на клетките-убийци, които се борят с патогените. Това може да допринесе за подобряването на имунната защита.

 

Съставки: В 2 капс.: Дн. доза:
Цистанхе екстракт
10% ехинакозиди и 1% актеозиди
500 mg 500 mgЖелатинова капсула, целулоза, силициев диоксид.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г: По 2 капсули дневно, за предпочитане с храна.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA