Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Сърдечно - съдова система и детокс - Червено цвекло, 210 капсули Double Wood

  • Марка: Double Wood
  • Кат. номер:JQHYT DW
Естествен детоксикатор и енергиен бустер
Подробно описание +

Beet Root

Червено цвекло

Хранителна добавка, 210 капсули

 

Beet Root / Червено цвекло, 210 капсули, е хранителна добавка на американската компания Double Wood® Supplements. Формулата включва екстракт от червено цвекло (корен на прах) и не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка допринася за нормалната хемопоеза.

Червеното цвекло е кореноплоден зеленчук с високо съдържание на хранителни вещества и множество ползи за здравето. То е богат източник на фитохимикали, антиоксиданти, витамини и минерали, които са важни за поддържането на здравето. Хранителната добавка подобрява функцията на сърдечно-съдовата система и повишава енергийните нива на организма.

 

Здравословни ползи:

  • Подобрява сърдечно-съдовата функция: Цвеклото съдържа натрий и нитрати, които могат да спомогнат за трайното намаляване на стойностите на артериалното кръвно налягане и подобряването на кръвообращението. Това може да подпомогне оптималната дейност на сърцето и кръвоносната система.
  • Подпомага издръжливостта и енергийните нива: Нитратите в цвеклото се превръщат в тялото в азотен оксид, който подпомага повишаването на добавките на кислород и хранителни вещества към мускулите. Това може да допринесе за подобряване на физическата издръжливост и енергийния баланс в организма.
  • Подобрява храносмилателната дейност: В цвеклото се съдържат естествени фибри, които могат да подпомогнат оптималното функциониране на храносмилателната система и регулирането на храносмилателната активност. Фибрите могат да облекчат редица проблеми като запек и неразположения в рамките на храносмилателната система.
  • Подпомага функционирането на черния дроб: Цвеклото съдържа антиоксиданти, които могат да спомогнат за предотвратяване на увреждането на черния дроб от свободните радикали, както и за поддържането на неговото оптимално функциониране.

 

Beet Root от Double Wood Supplements е продукт, който е произведен с високи стандарти за качество и чистота, за да се гарантира максимална ефективност и безопасност за потребителите.

Съставки: В 2 капс.: Дн. доза:
Червено цвекло
 (корен на прах)
1000 mg 1000 mgЖелатинова капсула, оризово брашно, Л-левцин, силициев диоксид.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за нормалното кръвообразуване.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г: По 2 капсули дневно, за предпочитане с храна.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA