Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Енергия - Л-Цитрулин + Л-Аргинин и Червено цвекло, 120 капсули

63,74 лв.
 • Марка: Vegavero
 • Кат. номер:VV-VITA-317

Допринася за поддържането на нормален енергиен метаболизъм

Подробно описание +

Мощно дуо от незаменими аминокиселини с множество потенциални терапевтични приложения. Изпитайте силата на L-Citrullin Plus mit L-Arginin + Rote Beete - синергична и натурална формула с L-цитрулин, L-аргинин и цвекло. Допринася за поддържането на  нормален енергиен метаболизъм, както и за нормалното функциониране на кръвоносната и имунната системи.

Аргининът и цитрулинът водят до производството на азотен оксид, който насърчава кръвообращението и поддържането на тонуса на кръвоносните съдове, като по този начин играе роля в синтеза на протеини. Добавеното червено цвекло, във формулата, е източник на нитрати, които тялото може да превърне в азотен оксид - това допълнително засилва ефекта на аминокиселините.

За разлика от много други продукти, аминокиселините в  L-Citrullin Plus mit L-Arginin + Rote Beete идват от ферментация (AMINOFERMENT). Продуктът не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и аромати.

Ползи от употребата на Vegavero L-Citrullin Plus mit L-Arginin + Rote Beete

 • Поддържа нивата на издръжливост и енергия;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Подпомага възстановяването на мускулите след интензивно натоварване и стимулира техния растеж;
 • Помага за поддържане на тонуса на кръвоносните съдове;
 • Понижава нивата на кръвното налягане;
 • Насърчава производството на азотен оксид;
 • Намалява умората по време и след тренировка;
 • Стимулира разграждането на мазнините;
 • Лабораторно тестван;
 • Без синтетични добавки като магнезиев стеарат, без ГМО;
 • Произведен в съответствие със стандартите HACCP.

Действие на ключовите съставки в продукта Л-Цитрулин + Л-Аргинин и Червено цвекло

Л-Аргинин

L-аргинин е есенциална аминокиселина, която се превръща в азотен оксид, като по този начин разширява кръвоносните съдове и увеличава кръвообращението към различни органи, включително сърцето, кожата и половите органи.

Предимствата на L-аргинина включват способността му да повлиява и предотвратява редица състояния. Най-често L-аргининът се използва заради неговите разширяващи кръвоносните съдове ефекти, които могат да бъдат ефективни при подобряване на редица сърдечни заболявания като високо кръвно налягане и коронарна болест на сърцето.

L-аргининът се използва и за повлияване на мъжко безплодие и еректилна дисфункция. Ползите от приема на L-аргинин включват потенциала му да подобрява кръвообращението и да стимулира освобождаването на растежен хормон.

Л-Цитрулин

Това, което Л-аргининът може да направи, Л-цитрулинът може направи по-добре! Л-Цитрулинът се превръща в Л-аргинин в човешкото тяло. Той функционира като вид депо за аргинина като осигурява стабилното му производство в организма.

Аминокиселината L-цитрулин насърчава производството на азотен оксид (по-известен като NO) в човешкото тяло.

Проведени проучвания подкрепят L-цитрулин за увеличаване на протеиновия синтез (изграждане на мускули), намаляване на мускулната болка и умора (подобрява насищането на мускулите с кислород), повишаване на имунитета и повишаване на азотния нива на оксид и растежен хормон. Може да подобри кръвното налягане и ефективността на упражненията при здрави възрастни.

 

 

 

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза: %NRV*
Л-Цитрулин DL-малат
   Осигуряващ
491 mg 2946 mg **
Цитрулин 333.33 mg 2000 mg **
Л-Аргинин 266.66 mg 1600 mg **
Червено цвекло eкстракт 100 mg 600 mg **
   Осигуряващ бетаин 1 mg 6 mg **
*хранителни референтни стойности, ** не се следи

Капсулна обвивка: хидроксипропил метилцелулоза.

Хранителна добавка, 120 капсули.  

 

Дозировка и приложение

 

Приложение: Допринася за поддържането на  нормален енергиен метаболизъм, както и за нормалното функциониране на кръвоносната система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: От 1 до 6 капсули дневно, за предпочитане 1 час преди тренировка или физическа активност.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Vanatari International GmbH, Германия, Берлин