Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Колоидно злато 5PPM, 100 ml Mattisson Healthstyle

118,64 лв.
  • Марка: Mattisson Healthstyle
  • Кат. номер:MT1863
Ускорява процеса на възстановяване на кожата
Подробно описание +

Colloïdaal Goud 5PPM - 100 ml

Колоидно злато 5PPM - 100 мл

 

Колоидното злато на Mattisson е суспензия от златни наночастици в деминерализирана вода. Колоидният разтвор на златото се състои от много малки частици метал и вода, без никакви соли. Скъпоценните частици носят един и същи заряд и се отблъскват взаимно. Това осигурява равномерното им разпределение във водата и тяхното постоянно движение. Златните микрочастици не реагират с водата и не се утаяват на дъното. Тази фин колоидeн продукт е добре познато средство за хомеопатични лечение. Златният колоиден разтвор на Mattisson се съхранява в бутилка от тъмно виолетово стъкло, специално подбрано да съхрани веществото от вредното влияние на ултравиолетово лъчение.

 

Здравословни проблеми, при които е подходящо използването на колоидно злато:

 

  • Депресия

Смята се, че приемът на веществото подобрява лошото настроение, намалява страха, облекчава честотата и силата на мислите за самоубийство.

 

  • Ефект върху кожата

Отбелязани са свойства на регенерация, както и подобряване на микроциркулацията на кожата, върху която са нанесени колоидни разтвори. Колоидното злато се добавя към кремовете против стареене за регенерация на епидермиса.

 

  • Златото облекчава възпаления

Намалява възпалението на ставите при артрит и може да повиши подвижността им. Съкращава времето за лечение на рани и заздравяването на мехури и язви от изгаряния.

 

  • Успокоява температурата

Златото в колоидна форма има антипиретичен ефект и намалява телесната температура при настинки и вирусни инфекции. Колоидното злато регулира прекомерното нощно изпотяване.

 

  • Проявява имуностимулиращ ефект

Златото има положителен ефект върху процесите на саморегулация. Помага за намиране на баланс в организма във всички органи и системи. Имуностимулиращият ефект се изразява в повишаване на тонуса на тялото и способността му да се бори с вируси и бактерии.

 

  • Помага при някои проблеми на храносмилателната система

Колоидното злато се използва при гастрит и силна киселинност на стомашния сок. Разтворът ускорява метаболизма и помага на тялото да изхвърли токсините. Продуктът е подходящ в началния етап на лечение на подобни стомашно-чревни проблеми.

 

  • Срещу алкохолизъм

Още от времето на „златната треска" веществото се използва за лечение на алкохолизъм. Колоидното злато може да има ефект върху хора, които имат проблеми с алкохол. Използва се като консервативно лечение на състоянието, тъй като намалява желанието за консумация на алкохол.

 

  • Антибактериален ефект

Бактерицидните свойства на колоидното злато могат да се усилят многократно, ако се употребява заедно със сребърен разтвор. И двата метала влияят върху потискането на растежа на бактерии в организма и подпомагат заздравяването на рани и кожната регенерация.

Съставки: Колоидно злато (нано) 5 ppm, Дeстилирана вода.

Забележка: Само за външна употреба!

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!  Не излагайте на пряка слънчева светлина и температура над 50 градуса, не позволявайте контакт с метал. Разклатете преди употреба.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Mattisson Healthstyle, Холандия