Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Лиофилизирана Мащерка - Био, 10 g Dary Natury

  • Марка: Dary Natury
  • Кат. номер:030537 DN
За добро храносмилане и профилактика срещу вирусни инфекции
Подробно описание +

Tymianek liofilizowany EKO/ Лиофилизирана БИО Мащерка x 10 g

 

Облекчава класическите симптоми на грип, вируси и настинки.

 

Лиофилизирана БИО мащерка е отлично натурално средство за потискане на възпалителните процеси в организма, изчистване на дихателните пътища, стопиране на кашлицата и повишаване на имунитета.

Мащерката е вълшебна билка по отношение облекчаване на традиционните симптоми на грип и настинка – кашлица, зачервено гърло, тежест в гърдите, хрема, главоболие, отпадналост. Има силни противовъзпалителни и антибактериални свойства. Успокоява нервната система и повишава тонуса.

Лиофилизираната БИО мащерка, освен по традиционния начин – под формата на чай и инхалации, може да се използва и като подправка. Например, за печени меса, ястия с картофи, гъби, както и за ястия от бобови култури.

 

Лиофилизирана БИО мащерка – полезно действие:

  • Помага на организма да отблъсне вирусите
  • Действа противовъзпалително
  • Допринася за стопиране на заболявания на горните дихателни пътища
  • Помага за намаляване на тежестта в гърдите
  • Отразява се положително на храносмилането
  • Нормализира чревната-микрофлора
  • Бори се с безсънието, нервните разстройства и депресията

 

Какво значи „лиофилизирана мащерка“?

Лиофилизацията или сублимационно сушене е съвременен метод на дехидратация, който се използва за съхранение на хранителните продукти. Чрез използването на този процес, патогенните бактерии, гъбичките и плесените се отстраняват от продукта, докато ценните хранителни съставки като ензими, аминокиселини, витамини и други биологично активни субстанции се запазват непроменени. Процесът на обработката почти не променя химичния и вкусов състав на третираните продукти, които са с дълъг срок на годност, надеждно качество и оригинален свеж аромат.

Лиофилизирана БИО мащерка е 100% БИО продукт. Произведен е от полската компания Dary Natury, известна със своите дълбоки традиции в билкарството. Билковите масиви на фирмата са в райони с непокътната дива растителност, далече от шума и мръсотията. Почвата не се обработва с химикали, използваните семена не съдържат химични съединения и генни модификации.

 

Съставки: лиофилизирана мащерка*

*от контролирано био земеделие.

Приложение: Може да се използва като подправка, например за печени меса, ястия с картофи, гъби или бобови растения, или като съставка за билкова чай.

Препоръки за употреба: Разтрийте нужното количество в ръце или в хаванче и добавете към ястието или сместа от подправки. За приготвяне на билкова запарка е необходимо една чаена лъжичка от продукта да се залее с 250 ml вряла вода и се запарва за 10 минути.

Съхранение: На сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Dary Natury, Полша