Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Лиофилизиран чай Южна градина Био, 10 g Dary Natury

35,97 лв.
 • Марка: Dary Natury
 • Кат. номер:032166 DN
Опияняващ аромат на билки и цветя
Подробно описание +

Herbatka Ogrody Poludnia Liofilizowana EKO

БИО Лиофлизиран чай Южна градина

 

Чай с опияняващ аромат на билки и цветя, на полската компания Dary Natury, който е съставен от най-висококачествените лиофилизирани суровини от биологично земеделие.

Ментата и градински чай поддържат имунитета и дихателната система, гомфрената пречиства и детоксикира, а лавандулата помага да се отпуснете. Добавянето на цветя дава на сместа уникален акцент на цветни, райски градини на юг.

Освен, че предоставя редица ползи за здравето, билките са събрани в красиви букетчета, където акцент поставя гомфрена със своите прекрасни розово-лилави цветове. Благодарение на метода на лиофилизация, всяка една от билките е съхранила 90% от естествената си форма, цвят и аромат, а също и ценни витамини и етерични масла.


Полезни свойства :

 • Детоксикира и пречиства;
 • Поддържа нормалната функция на дихателната, имунната и храносмилателна системи;
 • Успокоява нервната система, подобрява съня;
 • Антибактериални, противогъбични и противовъзпалителни свойства;
 • Поддържа цялостното здраве.


Основни свойства на билките в състава:

Билковите чайове предлагат естествена детоксикация с високи нива на антиоксиданти, намиращи се в билковите чайове, които могат да ви дадат тласък на енергия, впечатляваща подкрепа за вашата имунна система и насърчаване на усещане за спокойствие.

Лиофилизиран билков чай Ogrody Południa постига всичко това, благодарение на билките в състава си:

 • Градински чай

Градинският чай има мощен диуретичен ефект, антиоксидантна и противовъзпалителна активност. Стимулира доброто храносмилане. Има антибактериални, противогъбични и противовирусни свойства.

 • Лавандула

Лавандулата има редица важни ползи за здравето, които включват способността й да облекчава стреса, да подобрява настроението, да насърчава спокоен сън, да намалява дразненето на кожата, да предотвратява инфекции, да намалява възпалението, да премахва пърхота и да успокоява подуването на корема.

 • Мента

Една от най-популярните билки, използвани в целия свят, ментата има дълга история като ползи за организма.

Ментата може да се използва за облекчаване на инфекции на горните дихателни пътища, при стомашни болки и храносмилателни проблеми, гадене, лошо храносмилане и газове.

Ментата потушава храносмилателните проблеми, облекчава главоболието, успокоява кашлицата и менструалните спазми. Изчиства синусите и освежава дъха.

 • Гомфрена

Гомфрената има изразени антибактериални, противогъбични, антиоксидантни, детоксикиращи и пречистващи свойства. Има благотворно действие при бронхиална астма, остър и хроничен бронхит и магарешка кашлица. Балансира кръвното налягане, има успокояващ ефект.

Състав: Мента*, градински чай*, гомфрена(черешка)*, лавандула*.
*продукт от биологично земеделие

Препоръки за употреба: Залейте една връзка чай с вряща вода (0,3 - 0,5 л) и оставете под капак около 10-15 минути.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Dary Natury, Полша.