Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Енергия и имунитет - Кордицепс, 210 капсули Double Wood

  • Марка: Double Wood
  • Кат. номер:V4Z8X DW
За здравословно остаряване, добра атлетична форма, здраво сърце и съдове. 
Подробно описание +

Cordyceps Mushroom Extract

Кордицепс екстракт

Хранителна добавка, 210 капсули

 

Cordyceps Mushroom Extract / Екстракт от Кордицепс CS4, 210 капсули, e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.

 

Здравословни ползи:

  • Подпомага здравословното стареене – гъбата Кордицепс има уникалната способност да подпомага здравословното стареене. Предполага се, че това се дължи на генната експресия;
  • Подобрява атлетичните постижения – научните изследвания показват, че добавките с кордицепс могат да подобрят атлетичните постижения;
  • Подпомага сърдечно-съдовото функциониране – Кордицепс има положителен ефект върху сърдечно-съдовата система, благодарение на наличието на аденозин в състава на медицинската гъба;
  • Произведено в САЩ – Хранителната добавка е произведена в САЩ и е преминала през стриктен контрол за качество, чистота и ефективност.

 

Действие на активните съставки:

Кордицепсът е вид медицинска гъба с дълга история на употреба в традиционната медицина. Тя предлага множество здравословни ползи и е популярна добавка за подпомагане на здравословното остаряване, подобряване на спортните постижения и осигуряване на подкрепа за сърдечно-съдовата система.

Хранителната добавка на Double Wood Supplements съдържа екстракт, стандартизиран до 7% полизахариди, и се произвежда от цялото плодно тяло и мицелата на гъбата Cordyceps. Екстрактът се добива от рядката и високоценена гъба Cordyceps sinensis, която расте във високопланинските райони на Тибет, Непал и Бутан. Обикновено екстрактът се приготвя чрез извличане на активните съставки от гъбата и тяхното концентриране в прахова или течна форма.

Гъбата Cordyceps sinensis се използва в традиционната китайска медицина от векове за насърчаване на общото здраве и благополучие, а съвременните изследвания показват, че тя има и множество допълнителни ползи за здравето.

 

Някои от потенциалните ползи от екстракта от гъбата Кордицепс включват:

  • Повишаване на енергията и издръжливостта – научно е доказано, че екстрактът от гъбата Кордицепс подобрява физическата издръжливост и енергията по време на упражнения;
  • Подкрепа за имунната система – екстрактът от Кордицепс може да спомогне за поддържането на здрава имунна система, като стимулира производството на имунни клетки и повишава активността на естествените клетки-убийци.
  • Подобряване на дихателната функция – екстрактът от Кордицепс може да подпомогне дихателната функция, като улеснява усвояването на кислород и подобрява функцията на белите дробове.
  • Противовъзпалителни ефекти – гъбата Кордицепс има противовъзпалителни свойства, които могат да спомогнат за намаляване на възпалителните процеси в цялото тяло.

 

Double Wood Supplements е американска компания, която предлага чисти хранителни добавки и ноотропни средства с най-високо качество. Всеки продукт с марката Double Wood се подлага на безкомпромисен контрол на качеството, за да се гарантира ангажимента на компанията към крайния потребител.

Днес Double Wood Supplements е включена в списъка на 500-те най-бързо развиващи се частни компании в Америка. Тя произвежда широк спектър от хранителни добавки, много от които са иновативни и са патент на компанията. Продуктите не съдържат ГМО и глутен.

Съставки:В 2 капс.:Дн. доза:

Кордицепс

Екстракт от плодно тяло 7%, полизахариди

1000 mg1000 mg


Хипромелоза (капсула), микрокристална целулоза, оризово брашно, силициев диоксид, аромат на ванилия.

Не съдържа: Глутен, ГМО.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г: По 2 капсули дневно, за предпочитане на празен стомах.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Double Wood® Supplements, USA