Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Антиоксидант - Кейл organic, 454 g прах Nutricost

69,92 лв.
  • Марка: Nutricost
  • Кат. номер:35180 (149101) NC
Допринася за нормалното функциониране на организма.
Подробно описание +

Organic Kale Powder

Кейл Органик

Хранителна добавка, 454 g, прах

 

Nutricost Organic Kale Powder, 454 гр, e хранителна добавка на американската компания Nutricost. Формулата на продукта включва органичен екстракт от растението Кейл. Не съдържа глутен и ГМО. Хранителната добавка предлага многобройни здравословни ползи и допринася за детоксикацията на организма, поддържа здравето на очите, подпомага отслабването и се грижи за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Кейлът е зелен листен зеленчук, който е богат на витамини, минерали и антиоксиданти, което го прави добавка, носеща висока хранителна стойност към здравословната диета.

Растението е известно с високото си съдържание на витамини А, С и К, както и минерали като калций и калий. Също така съдържа антиоксиданти, които могат да подпомогнат защитата на организма срещу оксидативен стрес. Кейлът има мощни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства

 

Nutricost Organic Kale Powder може да се добавя към смутита, сокове, супи и други.

 

Здравословни ползи:

 

  • Високо съдържание на хранителни вещества - кейлът е богат на хранителни вещества като витамини А, С, К и В6, както и минерали като калций, калий и магнезий.

 

  • Антиоксиданти - кейлът е добър източник на антиоксиданти, които могат да подпомогнат предпазването на организма от вредни молекули, наречени свободни радикали.

 

  • Противовъзпалителни свойства - кейлът съдържа съединения, които имат противовъзпалителни свойства, и може да помогне за намаляване на риска от развитие на хронични заболявания като сърдечно-съдови патологии и някои видове рак.

 

  • Добро храносмилане - кейлът е добър източник на фибри, които могат да насърчат здравословното храносмилане.

 

  • Осигуряване на нормално функциониране на сърдечно-съдовата система - кейлът е богат на хранителни вещества, които поддържат оптималното функциониране на сърцето като фибри, калий и витамин С. Може да спомогне за понижаване на нивата на холестерола и да намали риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания.

 

  • Зрение - кейлът съдържа антиоксидантите лутеин и зеаксантин, които са важни за здравето на очите и могат да предпазят зрението от свързана с възрастта дегенерация на макулата.

 

  • Предпазва и детоксикира черния дроб - кейлът е богат на кверцетин и кемпферол - два флавоноида с потвърдено хепатопротективно действие. Благодарение на изключителното си антиоксидантно и противовъзпалително действие, тези два фитохимикала могат да предотвратят увреждане на черния дроб и да детоксикират органа от тежки метали.

 

Американската компания Nutricost предлага висококачествени диетични и спортни хранителни добавки. Продуктите, дело на компанията, се произвеждат в съответствие с изискванията за добри производствени практики (GMP / Good Manufacturing Practices) и отговарят на строг контрол за качество и безопасност.

В продуктите се влагат само висококачествени суровини, а производствените практики подлежат на непрекъснат мониторинг. Nutricost предлага на пазара 100% натурални продукти, които отговарят на златните стандарти за качество.

Съставки:в 1/2 м.л. /1 g:Дн. доза:
Кейл Органик (прах от листа)1 g1 g


Не съдържа: ГМО, глутен.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на организма.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 мерителна  лъжичка дневно, разтворена в  поне 350 ml вода или друга напитка.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Nutricost®, USA