Хранителни Добавки

Хранителни Добавки

виж продукти

Антиоксидант - Витамини A + D3 + E + K2 (Mk7), капки 30 ml EkaMedica

26,19 лв.
 • Марка: Ekamedica
 • Кат. номер:520191 EK

Високата антиоксидантна сила на продукта се дължи на синергията на витамините A, D3, E и K2Mk7 с уникалния, 100% натурален комплекс Tocobiol SF под формата на смес от токофероли

Подробно описание +

Witaminy A +D3 +E +K2Mk7

Витамини А +D3 +E +K2

Хранителна добавка, 30 ml, капки

 

Витамини A+D3+E+K2Mk7 на Ekamedica е продукт на капки с висока антиоксидантна защита. Тя се дължи на синергията на витамините A, D3, E и K2Mk7 с уникалния натурален комплекс Tocobiol® SF, под формата на смес от токофероли. Тази иновативна комбинация подкрепя имунната система и зрението, спомага за правилното усвояване на витамини и минерали, стимулира паметта и оказва положително влияние върху почти всички системи в човешкото тяло.

 

Ефекти на синергията A+D3+E+K2Mk7:

 • Осигурява защита на клетките от оксидативния стрес.
 • Подсилва имунитета.
 • Допринася за поддържане нормалното състояние на костите, мускулите и зъбите.
 • Помага за подобряване състоянието на кожата.
 • Влияе благоприятно върху зрението.
 • Контролира енергийния метаболизъм.
 • С полезно действие за щитовидната жлеза.
 • В помощ на репродуктивната система.
 • Забавя процесите на стареене.

 

Състав и предимства на основните съставки:

Естествен витамин E (D-алфа-токоферол) от слънчогледово масло и Tocobiol® SF (смес от токофероли)

Формулата Tocobiol® SF представлява 100% натурална смес от токофероли. Витамин Е е един от най-важните витамини, които закрилят клетките от оксидативен стрес, като неутрализират свободните радикали. Неговото действие засяга почти всички системи в организма:

 • Повишава подхранването на кожата и косата, укрепва ноктите.
 • Стимулира регенерацията, ускорява заздравяването на тъканите и ги предпазва от преждевременно стареене.
 • Допринася за здравето на очите.
 • Регулира енергийния метаболизъм.
 • Благоприятства работата на нервната система.
 • Подобрява усвояването на хранителни вещества.
 • Играе важна роля за нормалната функция на репродуктивната система: стимулира производството на сперма при мъжете, подпомага регулирането на менструацията при жените и облекчава симптомите в периода на менопауза.

 

Естествен витамин D3 (холекалциферол), извлечен от ланолин

Витамин D3 помага за правилното усвояване на калций и фосфор, подобрява състоянието на кожата, косата, костите и зъбите и намалява симптомите на стрес и умора. Той е полезен за работата на щитовидната жлеза и способства за стабилизиране стойностите на кръвното налягане.

Натурален витамин K2Mk7 (менахинон-7), получен при биоферментация на бактерии Bacillus Subtilis Natto

Витамин К2 допринася за нормалното съсирване на кръвта, поддържането на здрави кости, намалява риска от сърдечно-съдови проблеми и подобрява паметта.

Витамин А (ретинил палмитат)

Витамин А, популярен още като Ретинол, е мощен антиоксидант, който подкрепя функцията на имунната система, противодейства на вирусите и вредните бактерии, подпомага зрението и подобрява здравето на косата, кожата и лигавиците. Влияе благоприятно върху репродуктивната система при двата пола и допринася за правилния метаболизъм на желязото.

Ментово масло

Ментовото масло притежава естествени антисептични и антибактериални свойства. Известно е със своята способност да облекчава тежестта на главоболието, мускулните болки и неразположенията при респираторни проблеми. Оказва положителен ефект върху храносмилането и пикочните пътища, подобрява имунитета и кръвообращението.


Съставки: в 2 капки: Дн. доза:
Витамин А (ретинол) 320 µg / 426.56 IU 320 µg / 426.56 IU
Витамин D3 20 µg /800 IU 20 µg /800 IU
Витамин Е 4.8 mg 4.8 mg
Витамин К2 4.8 mg 4.8 mgСлънчогледово масло, витамин Е (D-алфа-токоферол), витамин К2Мк7 (менахинон-7), витамин А (ретинил палмитат), витамин D3 (холекалциферол), ментово масло, токофероли микс.

Не съдържа: алкохол, глутен, оцветители, консерванти, захар.

Приложение: Допринася за поддържане нормалното състояние на костите и зъбите.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18г: По 2 капки дневно, директно върху езика или разтворени в мляко или друга течност.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина. След отваряне съхранявайте в хладилник. Използвайте до три месеца след отваряне.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: EkaMedica, Полша.