Здравни проблеми

Здравни проблеми

виж продукти

Чай за добро кръвообращение Био, 20 филтърни пакетчета Herbes del Moli

7,79 лв.
  • Марка: Herbes del Molí
  • Кат. номер:310995 HDM
За облекчаване чувството на умора в краката
Подробно описание +

Tisana Bio Pernas Ligeras Light Legs

БИО Чай за добро кръвообращение

20 филтърни пакетчета х 30 g

 

Tisana Bio Pernas Ligeras Light Legs на испанската компания Herbes del Moli е билков чай, който подобрява кръвообращението, намалява задържането на течности и облекчава чувството на умора в долните крайници.

Комбинацията от органични лечебни билки във формулата на БИО Чай за добро кръвообращение действа съдоразширяващо и облекчава тежестта в краката, крампите и болките в мускулите.

В състава на БИО Чай за добро кръвообращение са включени червена лоза, боровинка, глог, гинко билоба, бяла ружа, дяволски нокът и сладка детелина.

Активни съставки в Tisana Bio Pernas Ligeras Light Legs:

 

  • Червена лоза

Червената лоза помага при проблеми с кръвообращението като синдром на тежките крака, хемороиди и разширени вени. Тя е богата на антиоксидантни полифеноли, а нейните листа предпазват стените на вените от атаките на свободните радикали, като по този начин се намалява пропускливостта  на капилярите и отока в крайниците.

 

  • Боровинка

Листата на боровинката съдържат гликозиди, арбутин, провитамин А, витамин С, катехинови танини, манган и още много други полезни вещества. Тя има противовъзпалително и тонизиращо действие върху организма.

 

  • Глог

Глогът подобрява работата на сърцето, разширява кръвоносните съдове и подобрява функциите на стените им. Той успешно се използва, за да понижи стойностите на артериалното кръвно налягане и да успокои нервната система.

 

  • Гинко билоба

Гинко билова е едно от растенията, които действат много добре върху главния мозък, защото подобряват притока на кръв към него. Билката е естествено съдоразширяващо средство, което разрежда кръвта и действа като антикоагулант. Полезните вещества в нея са мощни атиоксиданти, например флавоноиди, витамини А, В, С и Е.

 

  • Бяла ружа

Билката има лечебни свойства, които се дължат на слузта, отделяща се от нея. Бялата ружа успокоява лигавицата и унищожава бактериите, а също така има противовъзпалителен и антибактериален ефект при екземи и дерматит.

 

  • Корен от дяволски нокът

Той допринася за нормалното функциониране на мускулите, ставите и пикочната система. Дяволският нокът е богат на антиоксидантни флавоноиди, цинк, магнезий, селен, калций, кемпферол и харпагозиди, които са със силно болкоуспокояващо действие.

 

  • Сладка детелина

Сладката детелина съдържа полифеноли и успешно подпомага венозната и лимфната циркулация. Детелината разрежда кръвта и предпазва от развитието на венозна тромбоза и разширени вени.

 

БИО Чай за добро кръвообращение под формата на 20 филтърни пакетчета на марката Herbes del Moli е със 100% органично съдържание на съставките.

Съставки: Червени лозови листа  450 mg (лист), гинко билоба  300 mg(лист), синя боровинка 300 mg, лечебна ружа 150 mg, глог 150 mg, дяволски нокът 75 mg, жълта сладка детелина 75 mg.

*от биологично земеделие

Препоръки за употреба: Добавете 1 филтърно пакетче към 200 ml вряла вода и оставете да престои 5 минути.

Съхранение: На сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Herbes del Moli, Испания.